Trijų rūšių ridikėlių salotos
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
100 gramų ridikėliai (geltonieji)
100 gramų ridikėliai (geltonieji)
100 gramų ridikėliai (geltonieji)
100 gramų svogūnai (laiškai)
šiek tiek salotos
šiek tiek krapai
šiek tiek druska
šiek tiek jogurtas (natūralus arba jogurtinė grietinė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Ridikėlius supjaustome nedideliais gabaliukais, laiškus ir svogūnus susmulkiname. Viską sudedame į gilų dubenį, užpilame jogurtine grietine (taip pat labai tinka ir rapsų ar kitoks aliejus), pagardiname druska ir krapais, bei gerai išmaišome. Patiekiame uždėję ridikėliu salotas ant kelių salotų lapų.

Populiariausi receptai šią savaitę

Trijų rūšių ridikėlių salotos

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Ridikėlius supjaustome nedideliais gabaliukais, laiškus ir svogūnus susmulkiname. Viską sudedame į gilų dubenį, užpilame jogurtine grietine (taip pat labai tinka ir rapsų ar kitoks aliejus), pagardiname druska ir krapais, bei gerai išmaišome. Patiekiame uždėję ridikėliu salotas ant kelių salotų lapų.

Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų