Traškūs žiediniai kopūstai
AUTORIUS:
Ieva Visockytė
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 galva kopūstai (žiediniai)
0.5 stiklinės vanduo
1 žiupsnelis paprikos milteliai (čili)
1 žiupsnelis druska
1 žiupsnelis bazilikas
1 žiupsnelis česnakas (granulės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Sumaišyti žirnių miltus su prieskoniais, druska. Pilti vandenį ir gerai išmaišyti. Tešla turi gautis skystoka.
2.
Žiedinio kopūsto galvą išdarinėti mažais gabaliukais. Juos merkti į tešlą. Dėti į sviestu pateptą arba kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą. Palikti tarpus tarp gabalėlių, kad šie nesiliestų. Kepti iki 180 - 200° temp. įkaitintoje orkaitėje apie 40 - 45 min.

Populiariausi receptai šią savaitę

Traškūs žiediniai kopūstai

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Sumaišyti žirnių miltus su prieskoniais, druska. Pilti vandenį ir gerai išmaišyti. Tešla turi gautis skystoka.

  2. Žiedinio kopūsto galvą išdarinėti mažais gabaliukais. Juos merkti į tešlą. Dėti į sviestu pateptą arba kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą. Palikti tarpus tarp gabalėlių, kad šie nesiliestų. Kepti iki 180 - 200° temp. įkaitintoje orkaitėje apie 40 - 45 min.

Receptą atsiuntė Ieva Visockytė
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų