Traškūs žiediniai kopūstai
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 galva | kopūstai (žiediniai) |
0.5 stiklinės | vanduo |
1 žiupsnelis | paprikos milteliai (čili) |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | bazilikas |
1 žiupsnelis | česnakas (granulės) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Sumaišyti žirnių miltus su prieskoniais, druska. Pilti vandenį ir gerai išmaišyti. Tešla turi gautis skystoka.
2.
Žiedinio kopūsto galvą išdarinėti mažais gabaliukais. Juos merkti į tešlą. Dėti į sviestu pateptą arba kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą. Palikti tarpus tarp gabalėlių, kad šie nesiliestų. Kepti iki 180 - 200° temp. įkaitintoje orkaitėje apie 40 - 45 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Paprikos su įdaru
- Šviežių kopūstų - morkų salotos su majonezu
- Balandėliai pagal Vidą
- Suflė su žirneliais
- Porų pyragas
- Brokolių, grybų ir šoninės užkepėlė
- Vėdarai su cukinijomis
- Pyragėliai su daržovėmis
- Brokolių blyneliai
- Faršo apkepas su daržovėmis
- Įdarytos cukinijos
- Lietinių blynų ryšulėliai su daržovėmis
- Šparaginės pupelės
- Moliūgų blynai
- Kopūstų tortas
- Aštrus moliūgų troškinys
- Brokolių apkepas
- Cikorijų apkepas su mėsa
- Ryžių pudingas
- Aguročiai su grybais
Traškūs žiediniai kopūstai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kopūstai, žiediniai,
1 galva -
Vanduo,
0.5 stiklinės -
Paprikos milteliai, čili,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Bazilikas,
1 žiupsnelis -
Česnakas, granulės,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumaišyti žirnių miltus su prieskoniais, druska. Pilti vandenį ir gerai išmaišyti. Tešla turi gautis skystoka.
Žiedinio kopūsto galvą išdarinėti mažais gabaliukais. Juos merkti į tešlą. Dėti į sviestu pateptą arba kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą. Palikti tarpus tarp gabalėlių, kad šie nesiliestų. Kepti iki 180 - 200° temp. įkaitintoje orkaitėje apie 40 - 45 min.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...