Traškūs žagarėliai
INGREDIENTAI:
3 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | kefyras |
0.5 stiklinės | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
šiek tiek | kvietiniai miltai (tiek, kad šiek tiek kočiotųsi tešla, bet būtų ne per kieta) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
šiek tiek | cukraus pudra (pabarstymui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš visų produktų išminkyti tešlą, kad būtų galima šiek tiek kočioti, bet tuo pačiu ir kad būtų šiek tiek skystoka. Labai plonai nekočiojam, tada su peiliu pjaustome norimo dydzio juostelėmis ir dedame į verdantį aliejų. Iškepus nusausiname aliejų ir pabarstome cukraus pudra. Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pyragaičiai su įdaru
- Grietinėlės pyragas
- Šviesi duonukė su mėtų skoniu
- Aguoninis biskvitas
- Sausučiai
- Šoninės ir svogūnų pyragas
- Obuoliai skarelėse
- Varškiniai keksiukai
- Pica Margarita
- Mini čeburekai
- Sausainiai su krakmolu
- Šokoladinis keksas
- Sausainiai "Obuoliai pataluose"
- Varškės sausainiai
- Simonos šokoladinis pyragas
- Varškinis pyragas su obuoliais
- Sausainiai "Sveikuoliukai"
- Tortas su varškės kremu
- Persikiniai sausainiai su kokosu
- Totorių duona
Traškūs žagarėliai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Kefyras,
1 stiklinė -
Cukrus,
0.5 stiklinės -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Kvietiniai miltai, tiek, kad šiek tiek kočiotųsi tešla, bet būtų ne per kieta
- Aliejus, kepimui
- Cukraus pudra, pabarstymui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš visų produktų išminkyti tešlą, kad būtų galima šiek tiek kočioti, bet tuo pačiu ir kad būtų šiek tiek skystoka. Labai plonai nekočiojam, tada su peiliu pjaustome norimo dydzio juostelėmis ir dedame į verdantį aliejų. Iškepus nusausiname aliejų ir pabarstome cukraus pudra. Skanaus
Reklama:
Komentarai (4)
-
Inga
2011-04-21 12:22
Susper super super, paprasta ir skanu.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...