Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu
AUTORIUS:
Tomas
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
150 gramų majonezas (DAUMANTŲ)
1 vienetas vištiena (viščiukas broileris ar kitas paukštis)
šiek tiek druska
šiek tiek pipirai
6 skiltelės česnakas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Viščiuką broilerį (kuo didesnį) ištrinkite majonezo, trinto česnako ir druskos mišiniu. Tada iš išorės ir vidaus aptepkite paukštį marinatu ir laikykite per nakt šaldytuve. Kepkite skardoje arba pamovus ant butelio 1,5 - 1 val. (temperatūrą reguliuokite nuo 180 - 220 °C temp. , kad paukštis apskrustų, bet neprisviltų).

Likus 40 - 60 min. iki iškeps broileris, į orkaitę sudėti kepti aliejumi apteptas bulvytes.


Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Viščiuką broilerį (kuo didesnį) ištrinkite majonezo, trinto česnako ir druskos mišiniu. Tada iš išorės ir vidaus aptepkite paukštį marinatu ir laikykite per nakt šaldytuve. Kepkite skardoje arba pamovus ant butelio 1,5 - 1 val. (temperatūrą reguliuokite nuo 180 - 220 °C temp. , kad paukštis apskrustų, bet neprisviltų).

Likus 40 - 60 min. iki iškeps broileris, į orkaitę sudėti kepti aliejumi apteptas bulvytes.


Skanaus.

Receptą atsiuntė Tomas
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų