Traškūs svogūnų žiedai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai | svogūnai | |
1 stiklinė | gazuotas vanduo | |
0.5 stiklinės | miltai | |
0.5 stiklinės | džiūvėsėliai | |
1 žiupsnelis | druska | |
Kepimui: | ||
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Svogūnus supjaustyti žiedais.
2.
Vandenį sumaišyti su druska ir miltais.
3.
Svogūnus mirkyti tešloje, tuomet džiūvėsėliuose.
4.
Kepti aliejuje.
5.
Sudėti ant grotelių, kad nuvarvėtų riebalai.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šokoladinės braškės
- Sulekta Speltos pica
- Keptos bulvės ispaniškai (Patatas Bravas)
- Monikos Šalčiūtės mėsainis
- Lazdelės su sūriu
- Vegetariški čeburėkai
- Piršteliai su aguonomis
- Pavasariu alsuojanti pica
- Įdaryti piepagrybiai
- Ančiukų širdelių užkandelė
- Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
- Kalmarų žiedai alaus tešloje
- Užkandukai
- Duona su įdaru
- Gardžios duonos lazdelės
- Kiaušinienė su pomidorais ir paprikomis
- Pyragėliai su žuvimi
- Krevetės patale
- Picos - ricos
- Triušienos mėsos iešmeliai
Traškūs svogūnų žiedai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Svogūnai,
2 vienetai -
Gazuotas vanduo,
1 stiklinė -
Miltai,
0.5 stiklinės -
Džiūvėsėliai,
0.5 stiklinės -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnus supjaustyti žiedais.
Vandenį sumaišyti su druska ir miltais.
Svogūnus mirkyti tešloje, tuomet džiūvėsėliuose.
Kepti aliejuje.
Sudėti ant grotelių, kad nuvarvėtų riebalai.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...