Traškūs šokoladiniai sausainiai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
85 gramai | sviestas |
85 gramai | cukraus pudra |
1 vienetas | apelsinų |
1 vienetas | kiaušiniai |
170 gramų | kvietiniai miltai |
šiek tiek | šokoladas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Orkaitę įkaitiname iki 190 laipsnių.
2.
Sviestą ištirpiname ir sumaišome su cukraus pudra.
3.
Įspaudžiame iš vieno apelsino sultis.
4.
Įmušame kiaušinį, miltus, ištirpintą šokoladą (bent 70 proc.). Išmaišome.
5.
Tešlą supilame į krepšelį, praduriame ir išspaudžiame vidutinio dydžio sausainiukus.
6.
Kepame 10-15 min. orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Paprastuoliai sausainukai
- Sausainiai su muskato riešutu
- Amerikietiški sausainiai
- Sausainiai su sėklomis “Sveikuoliai”
- Imbieriniai sausainiai šeimai
- Gardūs kokosiniai sausainiukai
- Trapieji spelta sausainiukai
- Kūčiukai (šlyžikai)
- Kokosiniai sausainiai
- Naminiai riestainiukai
- Žagarėliai vakarui prie židinio
- Cinamoniniai sausainiai
- Krekeriai
- Traškūs sausainiai
- Žagarėliai “Gėlytės”
- Alaus sausainiai
- Sausainiai
- Trapūs žagarėliai
- Sluoksniuotos tešlos sausainiai su braškėmis
- Seniai besmegeniai
Traškūs šokoladiniai sausainiai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Sviestas,
85 gramai -
Cukraus pudra,
85 gramai -
Apelsinai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
170 gramų - Šokoladas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Orkaitę įkaitiname iki 190 laipsnių.
Sviestą ištirpiname ir sumaišome su cukraus pudra.
Įspaudžiame iš vieno apelsino sultis.
Įmušame kiaušinį, miltus, ištirpintą šokoladą (bent 70 proc.). Išmaišome.
Tešlą supilame į krepšelį, praduriame ir išspaudžiame vidutinio dydžio sausainiukus.
Kepame 10-15 min. orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Asta
2017-01-03 20:09
Sausainiai nevalgomi, toki recepta reikia istrinti, kad zmones negadintu produktu.
-
jolanta
2015-06-18 15:35
Nelabai ismanau apie sausainius bet jie nelabai skanūs
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...