Traškučiai iš bulvių košės
AUTORIUS:
Kristina
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
4 vienetai bulvių
30 gramų sviestas
1 vienetas kiaušiniai
50 mililitrų pienas
3 valgomieji šaukštai miltai
šiek tiek druska
šiek tiek aliejaus
šiek tiek prieskoniai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Išvirti bulvių košę. Košė turi būti be gumulų (todėl galima naudoti maišytuvą). Pridėti sviesto, pieno, kiaušinį. Gerai sumaišyti. Po truputį dėti miltus. Masė turėtų būti kaip grietinė (priminti kremą), bet ne skysta, nes tešla išsilies per vaflinę. Į masę pridėti druskos ir prieskonių pagal skonį.
2.
Vaflinę gerai įkaitinti su aliejumi ir įdėti bulvių košę - 1 pilną šaukštą. Jei norite storesnių traškučių, tada dėkite po 2 šaukštus masės. Kai traškučiai paskrus, švelniai išimkite iš vaflinės ir supjaustykite arba pasmulkinkite.

Populiariausi receptai šią savaitę

Traškučiai iš bulvių košės

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Išvirti bulvių košę. Košė turi būti be gumulų (todėl galima naudoti maišytuvą). Pridėti sviesto, pieno, kiaušinį. Gerai sumaišyti. Po truputį dėti miltus. Masė turėtų būti kaip grietinė (priminti kremą), bet ne skysta, nes tešla išsilies per vaflinę. Į masę pridėti druskos ir prieskonių pagal skonį.

  2. Vaflinę gerai įkaitinti su aliejumi ir įdėti bulvių košę - 1 pilną šaukštą. Jei norite storesnių traškučių, tada dėkite po 2 šaukštus masės. Kai traškučiai paskrus, švelniai išimkite iš vaflinės ir supjaustykite arba pasmulkinkite.

Receptą atsiuntė Kristina
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų