Populiariausi receptai šią savaitę

Traški vištiena

Komentarai: 2
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Vištienos filė supjaustome norimomis juostelėmis (storiau ar ploniau). Sudedame vištienos prieskonius, druską, pipirus, šviežius ar džiovintus čiobrelius ir paliekame marinuotis.

  2. Išplakame kiaušinius. Į dubenėlį įpilame maltų džiūvėsėlių.

  3. Vištienos juosteles pavoliojame džiūvėsėliuose, kiaušinių plakinyje, tada dar karta džiūvėsėliuose.

  4. Kai visa vištiena apvoliojama, dedame ją į įkaitusį keptuvėje aliejų ir kepame tol, kol apskrunda.

    Prie traškios vištienos galima pasidaryti padažą iš majonezo ir grietinės su mėgstamais prieskoniais. Greita ir skanu.

Receptą atsiuntė Gintarė
Reklama:

Komentarai (2)


  • jalena smešnova 2015-01-03 14:01

    Puiku,Gintare! Iš 7g vištienos išejo 23porcijos šio deserto :€€€€ snovym godam


  • lopas 2015-01-03 13:59

    Skanu,tikrai gardu,valgem su šeima,patiko. Patiko labai.


Daugiau receptų