šiek tiek | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
300 gramų | vištienos filė |
3 skiltelės | česnakas |
2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
2 arbatiniai šaukšteliai | kalendra (malta) |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
2 arbatiniai šaukšteliai | aitriosios paprikos (malta) |
3 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
- Skani vakarienė "Vištiena su bulvėmis"
- Marinuoti vištienos ketvirčiai
- Netikras zuikis su vištiena
- Farširuotos blauzdelės
- Kalakutiena su medumi
- Pyragėliai su vištienos įdaru
- Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu
- Blauzdelės grilyje
- Anties krūtinėlės kepsniai su pievagrybiais, bulvių koše ir daržovėmis
- Kepti viščiukai
- Traški vištiena
- Kepta višta su bulvytėmis
- Aluje kepti vištų sparneliai
- Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
- Vištų blauzdelės su voveraitėmis
- Vištienos apkepas
- Pikantiški kalakutienos šašlykai
- Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
- Vištiena su ryžiais
Traški vištiena
- Paruošimo laikas:
- Kvietiniai miltai
- Druska
-
Vištienos filė,
300 gramų -
Česnakas,
3 skiltelės -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai -
Kalendra, malta,
2 arbatiniai šaukšteliai - Džiūvėsėliai
-
Aitrioji paprika, malta,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Kiaušiniai,
3 vienetai - Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vištienos file supjaustome norimo dydžio juostelėmis. Česnaką sutarkuoti arba suspausti spaustuku, sumaišyti su paprikomis, citrinos sultimis, malta kaledra ir druska. Visu šiuo mišiniu marinuojame vištiena apie 35 minutes. Įkaitiname puode aliejų arba fritiūrinėje. Vištienos juosteles voliojame į miltus, tada į kiaušinio plakinį ir į džiuvėsėlius. Tokias apvoliotas juosteles kepame aliejuje, kol gražiai paruduos. Apie 7 minutes. Patiekiame su padažu: apelsinų sultys, majonezas, česnako skiltelė ir šiek tiek pomidorų padažo. Skanaus :)