Populiariausi receptai šią savaitę

Trapūs žagarėliai

Komentarai: 65
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

1) Atskiriame trynius nuo baltymų. Reikės tik trynių.
2) Juos išsukam su cukrum.
3) Sodą sumaišom su miltais.
4) Beriam į trynius ir minkom tešlą.
5) Gerai išminkom ir iškočiojam. Supjaustom žagarėlius.
6) Verdam aliejuje.
7) Skanaus!

Rekomenduojame:

Komentarai (65)


  • na 2014-06-17 22:27

    kam tiek kiausiniu?soda isviso nereikalinga.Trapiu zagareliu pagrindas yra.grietine.Prigalvoja visokiu nesamoniu ir kisa i interneta.


  • gfgfhff 2012-02-01 10:59

    skanu

    labai pataroiu


  • julius 2011-05-22 00:33

    nu gal ir nieko turetu but tokie bet gal kas girdejot ar matet per gustavo enciklopedija rode zagarelius su kondensuot pienu tai galetumet man parasyt pleace) laukiu


  • Ineta 2011-05-08 12:02

    Labai super receptukas Gaminau juos pirmą kartą, viskas pavyko ir žiauriai skanūs!!!


  • dalija 2011-03-17 16:10

    oku2: SAKANU IR LABAI PAPRASTAS RECEPTAS ŠEIMA LABAI MĖGSTA


  • Rasa 2011-03-05 19:10

    ,,noriu pasakyti kad spirito truputis pilama tam kad kepiniai neprisitrauktu riebalu


  • kulinare 2010-11-28 20:57

    zagarelius darau taip, kiek kiausiniu tiek saukstu grietines, sodos gesintos actu, cukraus siek tiek, nes barstysi cukraus pudra, miltu tiek kad isiminkytu tesla ir pirmyn prie kepimo


  • pilietis 2010-11-19 19:33

    Idekite lydyto sviesto 50 gr -bus labai pusleti ir trapus.


  • kornelija 2010-08-25 14:23

    as tik ka juos pasidariau labai labai labai skanu!


  • luka 2010-07-29 12:09

    kas cia per nesamone teks isbandyt!!!


Daugiau receptų