Populiariausi receptai šią savaitę

Tradicinis keksas

Komentarai: 7
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Visus produktus, išskyrus kakavos miltelius, gerai išmaišyti. Ketvirtadalį tešlos atskiriame ir sumaišome su kava. Pilti į kepimo indą pusę baltos tešlos, tuomet tešlą su kava ir likusią baltą tešlą. Kepti keksą 180 0C orkaitėje apie 30 minučių. Skanaus :)

Reklama:

Komentarai (7)


  • LAIMA 2016-09-21 09:34

    AR NEINA MARGARINAS AR SVISTAS /


  • Ingrida 2015-12-06 19:39

    Keksas skanus


  • Aistė 2015-05-26 22:21

    Skanus gavosi, tik dar itarkavau sokolado :)


  • Mantas 2015-02-06 13:10

    Man labai gerai viskas isejo skanu.


  • Daiva 2015-01-21 12:12

    reikia sodos saukstelio ir kepimo milteliu saukstelio?


  • as 2015-01-19 17:28

    tai kiek kakavos? paskui rašo dėti kavą kas čia per receptas.....


  • Daina 2015-01-19 14:26

    Šiandien išbandysiu


Daugiau receptų