Tradicinė pica visai šeimai
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
225 mililitrai kvietiniai miltai
0.5 arbatinio šaukštelio druska
1 vienetas mielės (sausos, pakelis)
75 mililitrai vanduo
3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš viso iš šito recepto jums išeis 2 skanių picų tešlos.

Įdėkite miltus, druską ir mieles į dubenį.
Pamaišykite 20 sekundžių.
Įpilkite vandenį.
Pamaišykite 15 sekundžių.
Įpilkite alyvų aliejų.
Maišyti su šaukštu, o kai pasidarys sunku, naudokite rankas.
Maišyti 4-5-6 minutes. (rekomenduoju 5)
*Jeigu jausit, kad tešla darysis šiek tiek lipni, galite įberti nedaug miltį, kol tešla bus šilta ir minkšta.

Dabar tešla padalinkite per pusę. Vieną pusę idekite į aliejuota dubenį ir palikite kitam kartui, o antra pusę jus pasiruošite valgyti.

Antra pusę įdėkite į aliejuota dubenį ir palykite šiltoje vietoje apie 1-2 valandas.

Kai tešla bus pakilusi galite ją ištraukti iš dubenio ir pasidaryti savo pica. Išlyginkit ją, užberkit savo ingredientų ir kepkite ~260C temperatūroje 7-10 minučių.

Skanaus!

Tradicinė pica visai šeimai

Komentarai: 9
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Iš viso iš šito recepto jums išeis 2 skanių picų tešlos.

Įdėkite miltus, druską ir mieles į dubenį.
Pamaišykite 20 sekundžių.
Įpilkite vandenį.
Pamaišykite 15 sekundžių.
Įpilkite alyvų aliejų.
Maišyti su šaukštu, o kai pasidarys sunku, naudokite rankas.
Maišyti 4-5-6 minutes. (rekomenduoju 5)
*Jeigu jausit, kad tešla darysis šiek tiek lipni, galite įberti nedaug miltį, kol tešla bus šilta ir minkšta.

Dabar tešla padalinkite per pusę. Vieną pusę idekite į aliejuota dubenį ir palikite kitam kartui, o antra pusę jus pasiruošite valgyti.

Antra pusę įdėkite į aliejuota dubenį ir palykite šiltoje vietoje apie 1-2 valandas.

Kai tešla bus pakilusi galite ją ištraukti iš dubenio ir pasidaryti savo pica. Išlyginkit ją, užberkit savo ingredientų ir kepkite ~260C temperatūroje 7-10 minučių.

Skanaus!

Reklama:

Komentarai (9)


  • Viktorija 2011-07-20 19:51

    Irma galima ir tu gabalinem melem dabar isikepiau skania pica :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super:


  • erniuuke 2011-03-06 08:35

    ahahaha..... niu nepykit ant Zano!
    :-) :-D


  • bbd 2011-02-28 17:19

    Pamaišykite 20 sekundžių.Pamaišykite 15 sekundžių. Maišyti 4-5-6 minutes. (rekomenduoju 5) - nuzude ... :D :-D


  • milda 2011-01-07 14:35

    pakeliais rašyti kiekį kažkoks sovietinis mąstymas, kai visi pakeliai buvo vienodi....


  • auris 2010-12-18 19:26

    Tai parasyta sausos mieles .


  • Irma Ch. 2010-06-25 19:50

    hmmm,noriu picos bet neturiu sausu mieliu tik gabaline ar iseit pasidaryt picuke? %-)


  • BZ 2010-02-26 22:51

    ka reiskia mieles - 1 pakelis, bl.t pas mane pakelis 300g, tai tiek ir det ? %-)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...