Tortukas "Gaiva"
AUTORIUS:
jolita
Porcijų skaičius: 9
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 9
400 gramų grietinė
300 mililitrų grietinėlės, 35%
3 vienetai biskvito
2 stiklinės cukrus
3 vienetai bananai
1 sauja vynuogės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Supilam grietinėlęsu cukrumi ir išplakam plaktuvu.
2.
Supilam grietine su cukrumi ir išplakam su plaktuvu.
3.
Dedame biskvitą pertepame su grietines mase, po to dedame supjaustytus vaisius, sudedame grietinėlę ir tolygiai paskirstome, uždedame kitą biskvitą ir darome viską taip pat.
4.
Viršutiniam biskvitui taip pat tepame grietinę ,grietinėlę. Viršų papuošiame su vaisiais.
5.
Padedame į šaldytuvą 4 valandoms.


Greit paruošiamas ir labai skanus deserto tortukas. Ypač tinkamas valgyti per karščius...

Populiariausi receptai šią savaitę

Tortukas "Gaiva"

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 9
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Supilam grietinėlęsu cukrumi ir išplakam plaktuvu.

  2. Supilam grietine su cukrumi ir išplakam su plaktuvu.

  3. Dedame biskvitą pertepame su grietines mase, po to dedame supjaustytus vaisius, sudedame grietinėlę ir tolygiai paskirstome, uždedame kitą biskvitą ir darome viską taip pat.

  4. Viršutiniam biskvitui taip pat tepame grietinę ,grietinėlę. Viršų papuošiame su vaisiais.

  5. Padedame į šaldytuvą 4 valandoms.


    Greit paruošiamas ir labai skanus deserto tortukas. Ypač tinkamas valgyti per karščius...

Receptą atsiuntė jolita
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų