400 gramų | grietinė |
300 mililitrų | grietinėlės, 35% |
3 vienetai | biskvito |
2 stiklinės | cukrus |
3 vienetai | bananai |
1 sauja | vynuogės |
Greit paruošiamas ir labai skanus deserto tortukas. Ypač tinkamas valgyti per karščius...
Populiariausi receptai šią savaitę
- Obuolių tortas su varške
- Tortas su mangais
- Kalėdinis tortas
- Elzaso tortas
- Biskvitinis tortas su glazūra
- Tortas su uogienės padažu
- Biskvitinis vaisinis tortas
- Tortas su kokoso pienu
- Vyniotinis su Filadelfijos sūriu ir vyšniomis
- Kalėdinis tortas "Meškiukai sniege"
- Vaflių tortas
- Trupiniai grietinėlėje
- Tortas "BRAŠKĖ"
- Migdolinis vyšnių tortas
- Vengriškas pyragas su riešutais ir šokoladu
- Pyragas-tortas
- Napoleonas su varške ir spanguolių uogienė
- Angliškas tortas
- Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
- Želė tortas
Tortukas "Gaiva"
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 9
-
Grietinė,
400 gramų -
Grietinėlė, 35%,
300 mililitrų -
Biskvitas,
3 vienetai -
Cukrus,
2 stiklinės -
Bananai,
3 vienetai -
Vynuogės,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Supilam grietinėlęsu cukrumi ir išplakam plaktuvu.
Supilam grietine su cukrumi ir išplakam su plaktuvu.
Dedame biskvitą pertepame su grietines mase, po to dedame supjaustytus vaisius, sudedame grietinėlę ir tolygiai paskirstome, uždedame kitą biskvitą ir darome viską taip pat.
Viršutiniam biskvitui taip pat tepame grietinę ,grietinėlę. Viršų papuošiame su vaisiais.
Padedame į šaldytuvą 4 valandoms.
Greit paruošiamas ir labai skanus deserto tortukas. Ypač tinkamas valgyti per karščius...