300 gramų | kvietiniai miltai |
10 gramų | kepimo milteliai |
100 gramų | cukrus |
125 gramai | sviestas |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | citrinos (žievelė) |
Sviestas išsukamas su cukrumi, sudedami kiaušiniai, citrinos žievelė. Miltai sumaišomi su kepimo milteliais. Užminkoma tešla, plonai iškočiojama ir su stikline išspaudžiami paplotėliai. Kepama karštoje orkaitėje.
Grietinėlė atšaldoma ir su cukrumi bei vanilinu išplakama iki strangrių putų. Supilama išbrinkinta ir ištirpinta želatina. Paplotėliai pertepant kremu
suklijuojami po 2. Ant viršutinio aplink pagal kraštą uždedamas švirkštu kremo bortelis, o kai masė sustingsta, į vidurį pridedama vyšnių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pascha
- Kakavinis Napoleonas
- Tortas Voratinklis
- Tiramisu tortukas
- Tortas su mangais
- Sūrio tortas
- Medaus tortas
- Dr. Oetker glaistytas aviečių tortas
- Kiaušinių baltymų tortas
- Kokosinė širdelė šokolade
- Vaflinis pyragas
- Migdolinis vyšnių tortas
- Biskvitinis vaisinis tortas
- Blynų tortas
- Pyragas su varškės įdaru
- Tortas su braškėmis
- Sūrio desertas
- Vaflių tortas
- Tortas meilės dienai
- Mandarininis-kokosinis tortas
Torteliai su uogomis
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
300 gramų -
Kepimo milteliai,
10 gramų -
Cukrus,
100 gramų -
Sviestas,
125 gramai -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Citrinos, žievelė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Pertepimui ir puošimui dar reiks: 500— 800 g šviežių ar konservuotų vyšnių be kauliukų, 1/4 stiklinės saldžios grietinėlės 35% , šaukštas cukraus, truputis vanilino, 1,5 arbatinio šaukštelio želatinos.
Sviestas išsukamas su cukrumi, sudedami kiaušiniai, citrinos žievelė. Miltai sumaišomi su kepimo milteliais. Užminkoma tešla, plonai iškočiojama ir su stikline išspaudžiami paplotėliai. Kepama karštoje orkaitėje.
Grietinėlė atšaldoma ir su cukrumi bei vanilinu išplakama iki strangrių putų. Supilama išbrinkinta ir ištirpinta želatina. Paplotėliai pertepant kremu
suklijuojami po 2. Ant viršutinio aplink pagal kraštą uždedamas švirkštu kremo bortelis, o kai masė sustingsta, į vidurį pridedama vyšnių.
Komentarai (2)
-
Linute
2017-02-05 14:50
Dulite