Populiariausi receptai šią savaitę

Tortas-vyniotinis

Komentarai: 4
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Trynius išsukti su cukrumi, iki purumo.
Į miltus suberti krakmolą, persijoti ir suberti į masę.
Baltymus išplakti iki standžių putų ir atsargiai įmaišyti į tešlą.
Ją išpilti plonu sluoksniu ant pergamentiniu popieriumi išklotos skardos ir iškepti.
Kepinį išversti ant drobės, viršų aptepti džemu.
Prilaikant drobę, kepinį susukti standžiu voleliu ir padėti šaltai.
Kremui: varškę ištrinti su cukrumi ir tryniais. Želatiną ištirpinti, sumaišyti su pienu ir supilti į varškę. Pabaigoje supilti citrinos sultis ir suberti žieveles. Gerai išmaišyti.
Formą iškloti supjaustytomis vyniotinio riekutėmis ir užpilti kremu. Gerai atšaldyti šaldytuve. Prieš patiekiant išversti į lėkštę.

Reklama:

Komentarai (4)


  • aurija 2016-03-15 10:57

    ismok pirma gerai paaiskint paskui rasyk


  • lina 2016-02-20 14:13

    Mmmmm


  • ieva 2013-11-04 19:11

    pieva


  • tai kada 2013-10-20 08:03

    pertepti,ir kam dar trys tryniai?


Daugiau receptų