300 | aviečių |
1.5 stiklinės | cukraus pudra |
3 vienetai | kiaušiniai |
150 gramų | miltai |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
1 arbatinis šaukštelis | acto |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
300 gramų | varškė |
10 vienetų | mėta (lapeliai) |
200 gramų | grietinė |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kavos tortas su migdolais
- Gaivus varškės tortelaitis
- Tortas "kriaušė"
- Avietinis tortas
- Šokoladinis varškės pyragas
- Nekeptas varškės tortas
- Lilės tortas
- Tortas su uogienės padažu
- Sūrio desertas
- Vaflinis pyragas
- Vaflių tortas
- Braškių svajonė
- Aguoninis tortas
- Torčiukas "vaikučiukas"
- Aistės jogurto pyragas
- Grietinėlės pyragas
- Gaivus varškės tortukas su vyšniomis
- Gaivus tortukas
- Ananasų tortas
- Grietinėlės tortas
Tortas su varškės kremu ir avietėmis
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Avietės,
300 -
Cukraus pudra,
1.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Miltai,
150 gramų -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis -
Actas,
1 arbatinis šaukštelis -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Varškė,
300 gramų -
Mėta, lapeliai,
10 vienetų -
Grietinė,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Varškę pertrinkite, sudėkite grietinę, suberkite stiklinę miltinio cukraus ir išplakite elektriniu plaktuvu. Masę padėkite į šaldytuvą.
Išplakite likusius kiaušinius su likusiu cukrumi, sudėkite sodą, nugesintą actu, suberkite miltus ir užmaišykite tešlą.
Kepimo formą ištepkite sviestu ir į ją sudėkite tešlą. Kepkite 180° C orkaitėje apie 40 minučių.
Leiskite pyragui atvėsti ir ant viršaus sudėkite varškės masę. Ant viršaus išdėliokite avietes ir papuoškite mėtų lapeliais.
Komentarai (3)
-
as
2014-03-17 22:34
arba kazkas nemoka gamint :D pats laikas butu,sitiek metu,sena boba tuoj busi :D ka cia busi,jau esi :D