Tortas su šokoladu
AUTORIUS:
Inga
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
6 vienetai kiaušiniai
300 gramų cukrus
200 gramų margarinas
300 gramų miltai
6 valgomieji šaukštai kakava
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo milteliai
420 gramų grietinėlė 35 %
125 sūris (Filadelfijos)
5 cukraus pudra
1 skardinė vyšnios
100 gramų šokoladas
250 mililitrų pienas
1 valgomasis šaukštas cukrus
4 valgomieji šaukštai likeris
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Iškepame du biskvitus iš kiaušinių, cukraus, margarino, miltų. kakavos ir kepimo miltelių.
Formą tortui naudojau 28 cm. Formą išklojame kepimo popieriumi ir kepame 30 min. Iškepusius biskvitus padaliname į 4 dalis (naudojau siūlą).
2.
Kol biskvitai vėsta gaminame šokoladinį pertepimus:
1.Puode ištirpiname šokoladą, tada supilam pieną ir verdame, kol pradės tirštėti.
2. Grietinėlę išplakame kartu su cukrumi iki tirštumo. Tada įplakti Filadelfijos sūrį.
3.
Sulaistome biskvitą, tada tepame sluoksnį grietinėlės kremo, apibarstome vyšniomis, dedame antrą biskvitą, tada - šokolado kremą, vėl - biskvitą, tada sulaistome, tada - sūrio kremą ir vyšnias ir ,galiausiai, - paskutinį biskvitą, kurį puošiame dvejais kremais.

Sulaistymui naudojau vyšnių sirupą nuo vyšnių, šaukštą cukraus ir keturis šaukštus likerio.

Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Tortas su šokoladu

  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Iškepame du biskvitus iš kiaušinių, cukraus, margarino, miltų. kakavos ir kepimo miltelių.
    Formą tortui naudojau 28 cm. Formą išklojame kepimo popieriumi ir kepame 30 min. Iškepusius biskvitus padaliname į 4 dalis (naudojau siūlą).

  2. Kol biskvitai vėsta gaminame šokoladinį pertepimus:
    1.Puode ištirpiname šokoladą, tada supilam pieną ir verdame, kol pradės tirštėti.
    2. Grietinėlę išplakame kartu su cukrumi iki tirštumo. Tada įplakti Filadelfijos sūrį.

  3. Sulaistome biskvitą, tada tepame sluoksnį grietinėlės kremo, apibarstome vyšniomis, dedame antrą biskvitą, tada - šokolado kremą, vėl - biskvitą, tada sulaistome, tada - sūrio kremą ir vyšnias ir ,galiausiai, - paskutinį biskvitą, kurį puošiame dvejais kremais.

    Sulaistymui naudojau vyšnių sirupą nuo vyšnių, šaukštą cukraus ir keturis šaukštus likerio.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė Inga
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų