Pagrindui: | ||
300 gramų | sausainiai | |
100 gramų | sviestas | |
Įdarui: | ||
800 gramų | kokosų pienas | |
1 kilogramas | varškė | |
200 mililitrų | cukrus | |
100 mililitrų | likeris | |
6 arbatiniai šaukšteliai | želatina | |
Papuošimui: | ||
1 sauja | vynuogės | |
1 sauja | mėta |
Trupinių masę iškloti formos dugną ir statyti į šaldytuvą.
Varškę lėtai išsukti su viena 400 g skardine kokoso pieno, supilti likerį, cukrų ir gerai permaišyti.
Dėti į garų vonelę ir maišant ištirpinti, tik jokiu būdu neužvirinti!
Šiek tiek praaušusią želatinos masę įmaišyti į varškės masę ir gerai permaišyti.
Supilti viską ant pagrindo.
Statyti į šaldytuvą.
Kai masė pradės stingti, maždaug po 15 - 20 minučių galima papuošti tortą.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tortas su maskarponės sūriu
- Braškių tortas
- Tortas "Seklyčia"
- Tortas su varškės kremu ir avietėmis
- Šokoladinis varškės pyragas
- Ananasų tortas
- Sausainių ir varškės tortas
- Medaus tortas
- Tortas-vyniotinis
- Nekeptas varškės tortas
- Napoleonas iš sluoksniuotos bemielės tešlos
- Tortas "Mozaika"
- Šokoladinis tortukas
- Valentino dienos tortas ,,Myliu tave''
- Tortas su karamele
- Mandarinius
- Tortas su konservuotais persikais
- Kakavinis Napoleonas
- Gaivus tortas su vyšniomis
- Tortas su sviestiniu kremu
Tortas su kokoso pienu
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Sausainiai,
300 gramų -
Sviestas,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kokosų pienas,
800 gramų -
Varškė,
1 kilogramas -
Cukrus,
200 mililitrų -
Likeris,
100 mililitrų -
Želatina,
6 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Vynuogės,
1 sauja -
Mėta,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sausainius sutrupinti iki smulkių trupiniukų ir sumaišyti su ištirpintu sviestu.
Trupinių masę iškloti formos dugną ir statyti į šaldytuvą.
Varškę lėtai išsukti su viena 400 g skardine kokoso pieno, supilti likerį, cukrų ir gerai permaišyti.Želatiną užpilti likusiu kokoso pienu ir palikti apie 20 minučių, išbrinkti.
Dėti į garų vonelę ir maišant ištirpinti, tik jokiu būdu neužvirinti!
Šiek tiek praaušusią želatinos masę įmaišyti į varškės masę ir gerai permaišyti.
Supilti viską ant pagrindo.
Statyti į šaldytuvą.
Kai masė pradės stingti, maždaug po 15 - 20 minučių galima papuošti tortą.
Skanaus!
Komentarai (2)
-
ugne
2017-10-24 18:17
skanus pyragas grazus