Tiršta žirnių sriuba
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
3 litrai sultinys
1 stiklinė žirniai
5 vienetai bulvių
1 vienetas morkos
100 gramų sūris (fermentinis)
šiek tiek alyvuogių aliejaus
šiek tiek kiaulės kumpis (rūkytas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Žirnius išmirkyti, palikus per naktį vandenyje, bulves supjaustyti kubeliais, morką sutarkuoti. Viską sudėti į puodą ir užpilti sultiniu, įmesti kumpio griežinėlius. Virti apie 15-20 min.
Kai išvirs sriubą sutrinti su virtuviniu kombainu.
Prieš tiekiant į kiekvieną dubenėlį, ant sriubos, patarkuoti sūrio ir užpilti alyvuogių aliejaus. Tiekti su skrebučiais. Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Tiršta žirnių sriuba

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Žirnius išmirkyti, palikus per naktį vandenyje, bulves supjaustyti kubeliais, morką sutarkuoti. Viską sudėti į puodą ir užpilti sultiniu, įmesti kumpio griežinėlius. Virti apie 15-20 min.
Kai išvirs sriubą sutrinti su virtuviniu kombainu.
Prieš tiekiant į kiekvieną dubenėlį, ant sriubos, patarkuoti sūrio ir užpilti alyvuogių aliejaus. Tiekti su skrebučiais. Skanaus.

Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų