Populiariausi receptai šią savaitę

Tiršta pievagrybių sriuba

Komentarai: 1
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Pievagrybius ir svogūną supjaustyti griežinėliais, ištroškinti svieste, perdėti į puodą su nuoviru ir užvirinti. Supilti tyrę, paruoštą iš miltų ir 5 šaukštų vandens. Kelias minutes virinti, nukelti nuo ugnies, išmaišyti plaktuvu ir dar kartą pašildyti. Trynius, išmaišytus su grietine ir nedideliu karšto nuoviro kiekiu, supilti į sriubą, išmaišyti ir tučtuojau nukelti nuo ugnies (nevirinti), pagardinti. Patiekti su skrebučiais ir kapotomis žaliomis petražolėmis.

Rekomenduojame:

Komentarai (1)


  • Marija 2014-08-28 02:51

    o kur svogūnas?


Daugiau receptų