500 gramų | sūris (maskarponė) |
4 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
2 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
5 valgomieji šaukštai | cukrus |
400 gramų | sausainiai |
300 mililitrų | kava (juoda) |
50 gramų | romas (tamsus ar brendis) |
šiek tiek | kakava |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tortas "Seklyčia"
- Mėgstamiausias pyragas
- Tortas su mangais
- Vyniotinis su Filadelfijos sūriu ir vyšniomis
- Gaivus vyšninis želė tortas
- Tortas "Rafaelo"
- Dietiškas torčiukas
- Kalėdinis tortas "Meškiukai sniege"
- Saldus pyragas
- Blynų tortukas
- Trupiniai grietinėlėje
- Sausainių ir varškės tortas
- Biskvitinis vaisinis tortas
- Riešutinis tartas
- Vyšnių tortas
- Švarcvoldo vyšnių tortas
- Avietinis tortas
- Mandarinius
- Mano Napaleonas
- Braškių tortas
Tiramisu
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Sūris, maskarponė,
500 gramų -
Kiaušiniai, tryniai,
4 vienetai -
Kiaušiniai, baltymai,
2 vienetai -
Cukrus,
5 valgomieji šaukštai -
Sausainiai,
400 gramų -
Kava, juoda,
300 mililitrų -
Romas, tamsus ar brendis,
50 gramų - Kakava
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Trynius atskirti nuo baltymų. Trynius išsukti su cukrumi, kol pabals. Sumaišyti su maskarpone.
Pasiruošti labai stiprios juodos kavos, į kavą įpilti romo.
Iki standumo išplakti baltymus, įmaišyti į maskarponės ir trynių masę.
Pasiruošti indą. Labai puikiai tinka stiklinis, negilus, pailgas indas, jei tokį turite.
Sausainius trumpam įmerkti į kavą, bet tik kad jie truputį sudrėktų.
Kloti sluoksnį sausainių, ant jų sieteliu užbarstyti kakavos ir tiesti kremo sluoksnį, tą patį pakartoti kol baigsis kremas ir sausainiai. Užbaigti viską kremu, pabarstyti kakava ir – į šaldytuvą. Geriausia palikti šaldytuve mažiausiai 8 valandom.
Komentarai (2)
-
alytus
2015-02-07 14:51
Skanu