Tinginys pagal J. Oliverį
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
120 gramų | juodojo šokolado (70 proc.) |
500 gramų | sausainiai |
0.5 stiklinės | cukrus (sirupas) |
1 vienetas | sviestas (pakeliais) |
2 saujos | lazdyno riešutai |
1 sauja | saulėgrąžos |
2 saujos | razinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Juodąjį šokoladą ir sviestą išlydome, supilame cukraus sirupą ir viską išmaišome. Gautą masę užpilame ant smulkiai sulaužytų sausainių ir gerai išmaišome. Suberiame smulkintus riešutus, saulėgrąžas ir pabrinkintas razinas, gerai išmaišome. Indą, kuriame stingdysime tinginį, išklojame plėvele ir supilame masę. Uždengiame ir dedame kelioms valandoms į šaldytuvą.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Viskio karamelė
- Varškėčiai su džiovintais vaisiais
- Juodųjų serbentų sausainiai
- Mėlynių ledai
- Skanėstas su saulėgrąžomis
- Vaisių ir riešutų saldainiukai
- Želė desertas su uogiene
- Gaivus mango desertas
- Aviečių sulčių drebučiai
- Vaisių ir jogurto desertas
- Želė "Trispalvė"
- Vaisinis desertas
- Varškės sufle su vaisiais
- Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
- Svarainių ir manų putėsiai
- Abrikosų laiveliai
- Cake pops‘ai
- Baltasis tinginys
- Obuolių sriuba "Svorio netektis"
- Nekeptas meduolių pyragas
Tinginys pagal J. Oliverį
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Juodasis šokoladas, 70 proc.,
120 gramų -
Sausainiai,
500 gramų -
Cukrus, sirupas,
0.5 stiklinės -
Sviestas, pakeliais,
1 vienetas -
Lazdyno riešutai,
2 saujos -
Saulėgrąžos,
1 sauja -
Razinos,
2 saujos - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Juodąjį šokoladą ir sviestą išlydome, supilame cukraus sirupą ir viską išmaišome. Gautą masę užpilame ant smulkiai sulaužytų sausainių ir gerai išmaišome. Suberiame smulkintus riešutus, saulėgrąžas ir pabrinkintas razinas, gerai išmaišome. Indą, kuriame stingdysime tinginį, išklojame plėvele ir supilame masę. Uždengiame ir dedame kelioms valandoms į šaldytuvą.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...