500 gramų | kiaulienos faršas |
2 valgomieji šaukštai | krakmolas |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 šaukštas vegetos;
200 ml vandens;
3 šaukštai pomidorų padažo.
Bulvių paruošimui jums reikės:
Bulvės;
Bulvių prieskoniai;
Aliejus;
Pipirai;
Konservuoti agurkai su svogūnais.
Gaminimas:
Iš kotletukams skirtų produktų padarome nedidelius kotletukus, šiek tiek apkepame keptuvėje ir dedame į gilesnį puodą su verdančiu vandeniu. Į puodą įdedame pomidorų padažo, vegetos prieskonių ir juodųjų pipirų pagal skonį. Kotletukus verdame apie 15 minučių. Per tą laiką supjaustome bulves šiaudeliais ir kepame keptuvėje, pagardiname druska, bei prieskoniais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keptos bulvės su mėsa
- Kepsneliai su kiauliena
- Škotiški kiaušiniai
- Lazaninis makaronų apkepas
- Žiedinių kopūstų apkepas
- Orkaitėje kepta kiauliena
- Bulvių, cukinijų ir faršo kotletai
- Kiaulienos vyniotinis su granatais
- Kiaulienos troškinys
- Kotletai su kukurūzų kruopom
- Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
- Kepti kotletai su moliūgais
- Kotletai "Du viename"
- Strėvos suktinis kitaip
- Ūkininko suktinukas
- Veršienos muštiniai
- Kotletukai
- "Ponios cepelinai"
- Gruziškas jautienos šašlykas
- Suadytas karbonadas
Tikro dzūko pietūs
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulienos faršas,
500 gramų -
Krakmolas,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Padažui jums reikės:
1 šaukštas vegetos;
200 ml vandens;
3 šaukštai pomidorų padažo.
Bulvių paruošimui jums reikės:
Bulvės;
Bulvių prieskoniai;
Aliejus;
Pipirai;
Konservuoti agurkai su svogūnais.
Gaminimas:
Iš kotletukams skirtų produktų padarome nedidelius kotletukus, šiek tiek apkepame keptuvėje ir dedame į gilesnį puodą su verdančiu vandeniu. Į puodą įdedame pomidorų padažo, vegetos prieskonių ir juodųjų pipirų pagal skonį. Kotletukus verdame apie 15 minučių. Per tą laiką supjaustome bulves šiaudeliais ir kepame keptuvėje, pagardiname druska, bei prieskoniais.
Komentarai (2)
-
...
2013-11-04 13:14
skaniai atrodo, sian gaminsiu