Tikri kibinai
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai aliejaus
1 kilogramas kvietiniai miltai
1 vienetas kiaušiniai
200 gramų margarinas
1 arbatinis šaukštelis druska
0.5 litro pienas (šiltas)
30 gramų mielės
šiek tiek cukrus (2-3)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įdarui:
~2 kg avienos
veršienos ar jautienos
2 dideli svogūnai
druskos
pipirų
truputis vandens (kad įdaras nebūtų sprangus)

Užmaišoma miltinė tešla. Leidžiama jai pakilti. Tuomet sužnaiboma gumuliukais. Iš kiekvieno iškočiojamas apskritimas, į kurio vidų dedama įdaro, sulenkiama per pusę ir kraštai mikliai užlankstomi "virvele". Kiekvienas toks "pusmėnulis" patepamas pasaldytu vandeniu arba vandeniu, skiestu kiaušinio tryniu. Kiekvienam peiliu ar šakute padarodos dvi "akelės", kad kepdami nesutrūktų. Galiausiai kibinai pašaunami į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepami 40 min.

Skanaus ;)

Tikri kibinai

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Įdarui:
~2 kg avienos
veršienos ar jautienos
2 dideli svogūnai
druskos
pipirų
truputis vandens (kad įdaras nebūtų sprangus)

Užmaišoma miltinė tešla. Leidžiama jai pakilti. Tuomet sužnaiboma gumuliukais. Iš kiekvieno iškočiojamas apskritimas, į kurio vidų dedama įdaro, sulenkiama per pusę ir kraštai mikliai užlankstomi "virvele". Kiekvienas toks "pusmėnulis" patepamas pasaldytu vandeniu arba vandeniu, skiestu kiaušinio tryniu. Kiekvienam peiliu ar šakute padarodos dvi "akelės", kad kepdami nesutrūktų. Galiausiai kibinai pašaunami į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepami 40 min.

Skanaus ;)

Reklama:

Komentarai (3)


  • (anonimas) 2009-04-27 12:43

    :super:


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...