Teksaso troškinys su aitriosiomis paprikomis
AUTORIUS:
Santa Maria,
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas mėsa (nugarinė)
2 vienetai svogūnai
2 valgomieji šaukštai rapsų aliejus
2 valgomieji šaukštai cinamono lazdelės
3 skiltelės česnakas (trintas)
3 valgomieji šaukštai aitriosios paprikos
1 arbatinis šaukštelis aitriosios paprikos dribsnių
3 vienetai lauro lapų
2 arbatiniai šaukšteliai cukrus (rudasis)
500 mililitrų sultinys (vištienos ar jautienos)
3 vienetai gvazdikėliai
330 mililitrų alaus (arba porteris)
0.5 pundelio kalendra (šviežia, rupiai pasmulkinta)
200 gramų grietinė
1 pakelis tortilija
1 skardinė pupelės (raudonosios)
Tešlai:
2 pomidorai (be sėklų, supjaustyti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Ketaus keptuvėje įkaitinę aliejų, apskrudinkite mėsą, vis pavartydami, kad mėsa tolygiai paruduotų. Išimkite mėsą ir pakepkite svogūnus ir česnakus.
2.
Vėl sudėkite mėsą į keptuvę ir įdėkite prieskonių, įpilkite sultinio ir alaus. Uždengę dangčiu, ant silpnos ugnies patroškinkite bent dvi valandas. Tada pamaišykite – įsitikinkite, ar skystis neišgaravo ir ar mėsa neprisvilo prie dugno. Jei reikia, įpilkite truputį vandens.
3.
Iš pomidorų išimkite sėklas ir juos supjaustykite, taip pat susmulkinkite kalendras ir nuplaukite pupeles.
4.
Garnyro produktus sudėkite į atskirą dubenėlį. Patiekalas bus paruoštas mėsai suminkštėjus tiek, kad skaidulos lengvai plyš. Šaukštu suplėšykite mėsą. Pagal skonį pabarstykite druska ir pipirais.

Dėkite troškinį ir garnyrą ant stalo ir patiekite su tortilijomis arba ryžiais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Teksaso troškinys su aitriosiomis paprikomis

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai: Tešlai:
Gaminimo eiga:
  1. Ketaus keptuvėje įkaitinę aliejų, apskrudinkite mėsą, vis pavartydami, kad mėsa tolygiai paruduotų. Išimkite mėsą ir pakepkite svogūnus ir česnakus.

  2. Vėl sudėkite mėsą į keptuvę ir įdėkite prieskonių, įpilkite sultinio ir alaus. Uždengę dangčiu, ant silpnos ugnies patroškinkite bent dvi valandas. Tada pamaišykite – įsitikinkite, ar skystis neišgaravo ir ar mėsa neprisvilo prie dugno. Jei reikia, įpilkite truputį vandens.

  3. Iš pomidorų išimkite sėklas ir juos supjaustykite, taip pat susmulkinkite kalendras ir nuplaukite pupeles.

  4. Garnyro produktus sudėkite į atskirą dubenėlį. Patiekalas bus paruoštas mėsai suminkštėjus tiek, kad skaidulos lengvai plyš. Šaukštu suplėšykite mėsą. Pagal skonį pabarstykite druska ir pipirais.

    Dėkite troškinį ir garnyrą ant stalo ir patiekite su tortilijomis arba ryžiais.

Receptą atsiuntė Santa Maria
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų