12 vienetų | bulvių |
1 vienetas | kiaušiniai |
0.5 stiklinės | aliejaus |
1 stiklinė | grietinė |
šiek tiek | druska |
Į blynus iš šviežių bulvių reikia įberti šaukštą miltų.
Blynams masę galima paruošti ir su pienu. Sutarkuotų bulvių masė išsunkiama pro marlę ir užplikoma verdančiu pienu, Vėliau įmušamas kiaušinis, įberiama druskos ir sumaišius kepami blynai.
Skanūs tarkuotų bulvių blynai būna ir su varške arba į tešlą įdėjus tarkuotų svogūnų ar saliero šaknies.
Blynai tiekiami karšti su grietine ar bruknių uogiene.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulvių ir kamambero apkepas
- Bulvinė pica su dešrelėm
- Bulviniai blynukai
- Įdarytos bulvės
- Bulviniai grybų sklindžiai
- Skanu ir greita
- Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
- Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
- Orkaitėje keptos bulvės
- Sklindžiai su spirgais
- Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
- Bulviniai blynai su įdaru
- Keptos bulvės folijoje, žarijose
- Norvegiški bulviniai blynai
- Skaniosios bulvės su sūrio užpilu
- Bulvių apkepas su morkomis
- Bulviniai zrazai su jautiena
- Vėdarai
- Bulvės įdarytos faršu
- Bulvių casserole
Tarkuotų bulvių blynai
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
12 vienetų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Grietinė,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Bulvės sutarkuojamos, truputį nusunkiamos, įplakamas kiaušinis, įberiama druskos, išmaišoma ir po šaukštą masės dedama į keptuvę su gerai įkaitintu aliejumi.
Į blynus iš šviežių bulvių reikia įberti šaukštą miltų.
Blynams masę galima paruošti ir su pienu. Sutarkuotų bulvių masė išsunkiama pro marlę ir užplikoma verdančiu pienu, Vėliau įmušamas kiaušinis, įberiama druskos ir sumaišius kepami blynai.
Skanūs tarkuotų bulvių blynai būna ir su varške arba į tešlą įdėjus tarkuotų svogūnų ar saliero šaknies.
Blynai tiekiami karšti su grietine ar bruknių uogiene.
Komentarai (9)
-
Jovita Poviliene
2016-03-17 13:45
deja nepavyko neskanus , tik siulau negaminti
-
mama
2011-12-11 14:06
:parselis: :parselis:
-
mama
2011-12-11 13:22
:super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: