Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai kiaušiniai
100 gramų džiūvėsėliai
2 vienetai morkos
šiek tiek juodieji pipirai
4 valgomieji šaukštai brendis
4 valgomieji šaukštai citrinų sultys
4 vienetai kalmarai
2 vienetai svogūnai
šiek tiek druska
šiek tiek žalumynai (įvairūs)
šiek tiek aitrioji paprika
šiek tiek alyvuogių aliejus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Kalmarą (jei reikia) išdorojame, ir supjaustome nedideliais žiedeliais. Dedame į gilų dubenį, apšlakstome brendžiu, citrinos sultimis, apibarstome smulkintu čili pipiriuku, druska, pipirais, prieskoninėmis žolelėmis ir paliekame valandai pasimarinuoti. Tuo metu supjaustome svogūnus, sutarkuojame morkas ir pakepiname alyvuogių aliejuje. Marinuotus kalmarų žiedus nusausiname, merkiame kiaušinio plakinyje, džiuvėsėliuose ir kepame alyvuogių aliejuje kol gražiai apskrunda ir pasidaro traškūs. Valgome su kepintais svogūnais ir kepinta morka. Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Tailandietiškai keptas traškus kalmaras

  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Kalmarą (jei reikia) išdorojame, ir supjaustome nedideliais žiedeliais. Dedame į gilų dubenį, apšlakstome brendžiu, citrinos sultimis, apibarstome smulkintu čili pipiriuku, druska, pipirais, prieskoninėmis žolelėmis ir paliekame valandai pasimarinuoti. Tuo metu supjaustome svogūnus, sutarkuojame morkas ir pakepiname alyvuogių aliejuje. Marinuotus kalmarų žiedus nusausiname, merkiame kiaušinio plakinyje, džiuvėsėliuose ir kepame alyvuogių aliejuje kol gražiai apskrunda ir pasidaro traškūs. Valgome su kepintais svogūnais ir kepinta morka. Skanaus.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų