2 vienetai | kiaušiniai |
100 gramų | džiūvėsėliai |
2 vienetai | morkos |
šiek tiek | juodieji pipirai |
4 valgomieji šaukštai | brendis |
4 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
4 vienetai | kalmarai |
2 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | žalumynų |
šiek tiek | aitriosios paprikos |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Ant grotelių kepta žuvis
- Kepta žuvies filė
- Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
- Bacalaitos – menkės kepsneliai
- Marinuotas keptas sterkas
- Lašiša su aitriosiomis paprikomis ir avokadų, agurkų salotomis
- Lynas, keptas ant grotelių
- Ant grotelių orkaitėje kepti ešeriukai
- Žuvies kotletai
- Lašišos troškinys
- Karpis su porais
- Karališkas Grill otas
- Troškintas karpis raudonajame padaže
- Kepta lašiša su brokolių padažu
- Keptas karpis pomidorų padaže
- Žuvies blyneliai
- Džiūvėsiuose kepta žuvis
- Įdaryti kalmarai
- Lašiša folijoje
- Žuvies pyragas
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Džiūvėsėliai,
100 gramų -
Morkos,
2 vienetai - Juodieji pipirai
-
Brendis,
4 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys,
4 valgomieji šaukštai -
Kalmarai,
4 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai - Druska
- Žalumynai
- Aitrioji paprika
- Alyvuogių aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kalmarą (jei reikia) išdorojame, ir supjaustome nedideliais žiedeliais. Dedame į gilų dubenį, apšlakstome brendžiu, citrinos sultimis, apibarstome smulkintu čili pipiriuku, druska, pipirais, prieskoninėmis žolelėmis ir paliekame valandai pasimarinuoti. Tuo metu supjaustome svogūnus, sutarkuojame morkas ir pakepiname alyvuogių aliejuje. Marinuotus kalmarų žiedus nusausiname, merkiame kiaušinio plakinyje, džiuvėsėliuose ir kepame alyvuogių aliejuje kol gražiai apskrunda ir pasidaro traškūs. Valgome su kepintais svogūnais ir kepinta morka. Skanaus.