250 gramų | mėsa (malta) |
300 gramų | makaronai (tagliatelle) |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | cukinija (maža) |
1 pakelis | ruošinys ( „MAGGI Idea... Spaghetti Bolognese”) |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
1 skiltelė | česnakas |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Ryžių apkepas su grybais
- Makaronai su česnakiniu padažu
- Ukrainietiškas ryžių apkepas
- Lazanija su baziliku
- Lazanija su lašiša
- Jautienos čili su makaronais
- Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
- Tagliatelle su grybų padažu
- Spageti su kukuliais
- Makaronų ir obuolių apkepas
- Skryliai su šoninės padažu
- Sojos faršas su makaronais
- Makaronai su grietinėlės ir mėsos padažu
- Penne makaronai su mėsos padažu
- Makaronų apkepas
- Įdaryti caneloni
- Plovas su brokoliais
- Lazanija su veršiena
- Vištiena su ryžiais
- Lazanija su vištiena
Tagliatelle Bolognese
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Mėsa, malta,
250 gramų -
Makaronai, tagliatelle,
300 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Cukinija, maža,
1 vienetas -
Ruošinys, „MAGGI Idea... Spaghetti Bolognese”,
1 pakelis -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
1 skiltelė -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuvalykite svogūnus ir česnaku, susmulkinkite ir apkepinkite keptuvėje. Sudėkite maltą mėsą ir pakepinkite apie 5 min.
Tuomet išvirkite makaronus pagal nurodymus ant pakuotės sūdytame vandenyje su šlakeliu aliejaus.
Supjaustykite cukiniją, sudėkite į mėsą ir pakepinkite 5 min.
„MAGGI Idea… Spaghetti Bolognese” ruošinį sumaišykite su vandieniu. Supilkite paruoštą ruošinį į mėsą ir troškinkite apie 10 min.
Paruoštą maltą mėsą sumaišykite su išvirtais makaronais.
Patiekite su tarkuotu parmezano sūriu.
Komentarai (4)
-
Naminiai makaronai
2015-10-27 15:54
O kad patiekalas gautųsi dar skanesnis ir sveikesnis, rekomenduoju naudoti rankinę makaronų mašinėlę ir makaronus pasigaminti patiems :) www.pastamaker.lt