4 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | acto |
šiek tiek | vanduo |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kuskusas su jūros kopūstais ir rūkyta antiena
- Vištienos ir triušienos salotos
- Kalmarų puota
- Šparaginių pupelių ir pomidorų salotos
- Silkės mišrainė avokado laivelyje
- Raudongūžių kopūstų salotos
- Krevečių salotos su padažu
- Šprotų salotos
- Skanioji Jolantos mišrainė
- Žuvies salotos su pomidorais
- Aštuonkojo salotos su šparaginėmis pupelėmis
- Morkų mišrainė
- Agurkų salotos amerikietiškai
- Naminė (Balta) mišrainė
- Krabų mišrainė su šparagais
- Ropinės salotos
- Sojų salotos
- Kopūstų salotos
- Pastarnokų salotos su pomidorais
- Kiaušinių salotos
Svogūnai su actu
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
4 vienetai - Actas
- Vanduo
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Šie svogūnai naudojami kaip garnyro dalis prie mėsos patiekalų. Supjaustykite svogūnus griežinėliais. Atskieskite actą su vandeniu 1:6 sąntykiu. Užpilkite svogūnus, papipirinkite. Galite pabarstyti truputį druskos ir cukraus. Svogūnai gali būti valgomi iš karto.
Komentarai (8)
-
Tai
2016-06-27 20:22
Kokio stiprumo actą pirkti?
-
anonimas
2016-05-18 11:30
patarimas: jei norite skaniu svogunu, uzpilkite acto, uzplikykite verdanciu vandeniu, palaikykite uzdenge kelias minutes. po to ispilkite skysti ir uzberkite pora sauksteliu cukraus, ziupsneli druskos. ismaisykite ir palikite vesti. skanaus
-
tomas
2016-01-01 14:32
o tai kiek laiko marinuoti? t.y. laukti? :)
-
gintaras
2015-11-14 21:58
Labai gerai.
-
Bozena
2014-08-29 15:40
Super