Šviežių miško grybų sriuba
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodieji pipirai
5 stiklinės sultinys (daržovių)
200 gramų grybai (švieži)
2 vienetai svogūnai
1 vienetas morkos
3 vienetai bulvių
2 vienetai lauro lapų
3 valgomieji šaukštai sviestas
šiek tiek druska
šiek tiek petražolės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Grybus bei nuskustas bulves nuplauname ir supjaustome stambesniais gabalėliais. Sumetame į puodą su sultiniu ir verdame.
Morką sutarkuojame, svogūnus supjaustome smulkiais kubeliais. Įkaitintoje keptuvėje ištirpiname sviestą. Pirma pakepiname morkas, nes jos ilgiau kepa. Po to suverčiame svogūnus ir pakepiname. Pagardiname druska bei pipirais.
Paragaujame bulves ir grybus. Jei jie jau išvirę, į puodą sukrečiame keptas daržoves, įmetame lauro lapų ir dar šiek tiek paverdame. Išjungus ugnį, įmetame šiek tiek kapotų petražolių.
Sriubą valgome su grietine ir juoda duona.

Populiariausi receptai šią savaitę

Šviežių miško grybų sriuba

Komentarai: 11
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Grybus bei nuskustas bulves nuplauname ir supjaustome stambesniais gabalėliais. Sumetame į puodą su sultiniu ir verdame.
Morką sutarkuojame, svogūnus supjaustome smulkiais kubeliais. Įkaitintoje keptuvėje ištirpiname sviestą. Pirma pakepiname morkas, nes jos ilgiau kepa. Po to suverčiame svogūnus ir pakepiname. Pagardiname druska bei pipirais.
Paragaujame bulves ir grybus. Jei jie jau išvirę, į puodą sukrečiame keptas daržoves, įmetame lauro lapų ir dar šiek tiek paverdame. Išjungus ugnį, įmetame šiek tiek kapotų petražolių.
Sriubą valgome su grietine ir juoda duona.

Reklama:

Komentarai (11)


  • Simona 2015-03-29 19:29

    Labai skani,tik as nedejau lauro lapu ir dar sublenderevau viska ant galo.super


  • Gintare 2010-04-10 21:20

    :super:


Daugiau receptų