Šviežių ir raugintų kopūstų troškinys
AUTORIUS:
silvijuma
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
300 gramų kopūstai (švieži)
159 gramai kopūstai (rauginti)
100 gramų dešra (rūkyta)
3 skiltelės česnakas
šiek tiek prieskoniai
1 žiupsnelis prieskoninės žolelės (Krapai, gelsvė, petražolė )
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Šviežius kopūstus supjaustyti šiaudeliais. Į puodą kopūstus sudėti, įpilti vandens (kad apsemtų) ir patroškinti. Per tą laiką susipjaustyti dešrą, česnakus, petražoles, krapus ir gelsvę. Nusiskusti bulves ir jas užkaisti.
2.
Tiek laiko užteks troškinti šviežią kopūstą. Dabar galima sudėti raugintus kopūstus, dešrą, česnakus, druskos. Troškinti, kol išvirs bulvės. Apie 20 min. Tada suberti krapus, gelsvę ir petražoles. Dar patroškinti minutę kitą ir išjungti viryklę.

Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Šviežių ir raugintų kopūstų troškinys

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Šviežius kopūstus supjaustyti šiaudeliais. Į puodą kopūstus sudėti, įpilti vandens (kad apsemtų) ir patroškinti. Per tą laiką susipjaustyti dešrą, česnakus, petražoles, krapus ir gelsvę. Nusiskusti bulves ir jas užkaisti.

  2. Tiek laiko užteks troškinti šviežią kopūstą. Dabar galima sudėti raugintus kopūstus, dešrą, česnakus, druskos. Troškinti, kol išvirs bulvės. Apie 20 min. Tada suberti krapus, gelsvę ir petražoles. Dar patroškinti minutę kitą ir išjungti viryklę.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė silvijuma
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų