300 gramų | bulvių (šviežios) |
50 gramų | sviestas |
100 gramų | sūris |
šiek tiek | aliejaus |
100 gramų | grietinė |
50 gramų | kvietiniai miltai |
100 gramų | sultinys |
Tada supilkite grietinę ir nuolat maišydami kepkite apie 5 min. Paruoštu padažu užpilkite bulves, apibarstykite tarkuotu sūriu, pašlakstykite ištirpintu sviestu ir šiek tiek pakepkite orkaitėje. Prieš patiekdami apibarstykite smulkintomis petražolėmis.
Bulvių patiekalas paruoštas!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
- Cepelinai su mėsa
- Bulviniai blynai su morkomis
- Čekiški bulviniai blynai
- Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
- Bulviniai blynai (Kiek kitaip)
- Apkepas „La Graikija“
- Švilpikai (šiuškės)
- Bulvinės bandelės
- Skaniausiai paruoštos bulvės
- Bulvių, įdarytų mėsa, troškinys
- Faršu ir sūriu įdarytos bulvių geldelės
- Viktorijos bulvių apkepas
- Rudens blynai
- Kugelis kaimiškai
- Žemaičių blynai su grybų padažu
- Bulvių ir cukinijų pyragas
- Bulvytės su dešrelėmis
- Žemaičių blynai
- Pievagrybiai ant žarijų
Šviežios bulvės su grietinės padažu
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės, šviežios,
300 gramų -
Sviestas,
50 gramų -
Sūris,
100 gramų - Aliejus
-
Grietinė,
100 gramų -
Kvietiniai miltai,
50 gramų -
Sultinys,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Šviežias bulves supjaustykite griežinėliais, iškepkite aliejuje ir sudėkite į kepimo indą. Padažui skirtus miltus pakepinkite svieste, maišydami supilkite sultinį ir maišykite, kol susidarys vientisa masė.
Tada supilkite grietinę ir nuolat maišydami kepkite apie 5 min. Paruoštu padažu užpilkite bulves, apibarstykite tarkuotu sūriu, pašlakstykite ištirpintu sviestu ir šiek tiek pakepkite orkaitėje. Prieš patiekdami apibarstykite smulkintomis petražolėmis.
Bulvių patiekalas paruoštas!