Įkaitintame alyvuogių aliejuje apkepti pjaustytus pievagrybius (2 min.). Grybus sumaišyti su virtais makaronais, sudėti konservuotą tuną (riebalų perteklių nusunkite), dėkite pusė turimo sūrio, sudėkite argulas, pomidoriukų puseles (dalį pasilikite mišrainės papuošimui) ir išmaišykite su majonezu. Mišrainę atsargiai išverskite į lėkštę, užbarstykite fermentinio sūrio, papuoškite argulomis ir pomidoriukais.
Skanaus ;)
Šventiškos salotos su argulomis
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 vienetas | makaronai (vaikiški,virti, pakelis) |
2 saujos | gražgarstės |
300 gramų | pievagrybiai |
1 vienetas | tunas (skardinė) |
300 gramų | sūris (fermentinis, tarkuotas) |
300 gramų | pomidorai (vyšniniai) |
šiek tiek | majonezas (Helmann`s) |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kopūstų ir daržovių salotos
- Brokolių salotų gaminimas
- Baravykų salotos
- Jolantos sočioji mišrainė
- Raudongūžių kopūstų salotos su ankštiniais pipirais
- Šparagų mišrainė
- Galva
- Bulvių salotos su lašiša
- Kumpio salotos krepšeliuose
- Bulvių mišrainė su fermentiniu sūriu
- Švežių kopūstų salotos
- Ryžių makaronų ir krabų lazdelių salotos
- Lengvos pavasario salotos
- Salotos su apelsinu
- Makaronų salotos su rūkytu kumpiu
- Vištienos salotos su vynuogėmis
- Skaniosios raugintų kopūstų salotos
- Salotos su kumpiu
- Mišrainė su lašiša
- Grybų salotos su daržovėmis
Šventiškos salotos su argulomis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Makaronai, vaikiški,virti, pakelis,
1 vienetas -
Gražgarstės,
2 saujos -
Pievagrybiai,
300 gramų -
Tunas, skardinė,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis, tarkuotas,
300 gramų -
Pomidorai, vyšniniai,
300 gramų - Majonezas, Helmann`s
- Alyvuogių aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitintame alyvuogių aliejuje apkepti pjaustytus pievagrybius (2 min.). Grybus sumaišyti su virtais makaronais, sudėti konservuotą tuną (riebalų perteklių nusunkite), dėkite pusė turimo sūrio, sudėkite argulas, pomidoriukų puseles (dalį pasilikite mišrainės papuošimui) ir išmaišykite su majonezu. Mišrainę atsargiai išverskite į lėkštę, užbarstykite fermentinio sūrio, papuoškite argulomis ir pomidoriukais.
Skanaus ;)
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...