1 vienetas | vištienos filė (virta) |
2 vienetai | morkos (virtos) |
šiek tiek | želatina (ištirpinta kiekyje nurodytame ant pakuotės) |
2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
1 saujelė | žalumynų |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
0.5 arbatinio šaukštelio | pipirai |
1 saujelė | konservuoti žirneliai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Baklažanų suktinukai su šonine
- Piciukai
- Sultingas Kebabas
- Silkės užkandėlė
- Kamuoliukai su slyvomis
- Netikras zuikis įdarytas žaliosiomis alyvuogėmis
- Rūkytas lynas
- Velykų suktinukai - sushi
- Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu
- Žuvies vyniotinis drebučiuose
- Sūrio užkandis prie vyno
- Vytintos stintos
- Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
- Vištiena drebučiuose
- Užtepėlės su duonelėmis
- Silkių užkandėlė su kiviais
- Labai skanūs sumuštiniai
- Lašiša įdaryti kiaušiniai
- Užkandėlė su sausais makaronais
- Silkių vyniotiniai
Šventiniai šaltienos drebučiai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištienos filė, virta,
1 vienetas -
Morkos, virtos,
2 vienetai - Želatina, ištirpinta kiekyje nurodytame ant pakuotės
-
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai -
Žalumynai,
1 saujelė -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Pipirai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Konservuoti žirneliai,
1 saujelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išvirtą mėsa supjaustykite gabaliukais, griežinėliais supjaustykite morkas, išilgai supjaustykite kiaušinius ir gražiai sudėkite į salotinę ar silkinę.
Pusė litro karšto vandens ištirpinkite želatiną ir ataušinkite. Želatinos vandenį pagardinkite druska, pipirais bei išspauskite šiek tiek citrinos sulčių.
Užpilkite želatinos vandeniu mėsą su daržovėmis, kiaušiniais. Baigiant stingti šaltienai, sudėkite petražolių ar kitų žalumynų šakeles, berkite konservuotus žirnelius.
Komentarai (4)
-
Ilona
2016-12-05 17:37
O kam želatiną brinkinti vandenyje? Galima ir sultinyje, kuriame virė mėsa,tik reikia perkošti per tankų sietelį