Šventinė spalvota mielinė pynė
AUTORIUS:
Jolanta.M
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Autorius apie receptą: Puikai atrodanti mielinė pynė papuoš bet kurį velykinį stalą. Puikai atrodanti mielinė pynė papuoš bet kurį velykinį stalą. Jolanta.M
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
600 gramų miltai
350 mililitrų pienas (šilto)
100 gramų šaldyti špinatai
50 gramų pomidorų pasta
30 mililitrų alyvuogių aliejaus
20 gramų šlapios mielės
1 valgomasis šaukštas cukrus
5 gramai druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Atidėkite 100 gr miltų iš bendro kiekio. Mieles ir cukrų ištirpinti šiltame piene, palaikyti apie 15 minučių, kol viršus suputos. Likusius miltus ir druską suberti į mielių tirpalą.
2.
Užminkyti tešlą, supilti aliejų ir dar truputį paminkyti. Tešla turi būti minkšta. Padalykite tešlą į tris dalis, į vieną įminkyti pomidorų pastą, į kitą atšildytus špinatus, jei reikia, sudėti tą 100 gr miltų. Išminkytą tešlą palikti 40 minučių pakilti. Iš pakilusios tešlos suformuoti tris volelius ir iš jų supinti kasą.
3.
Dėti į silikoninę kekso formą ir kepti iki 170 C įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių, ar iškepusui pynė patikrinti mediniu smeigtuku.

Populiariausi receptai šią savaitę

Šventinė spalvota mielinė pynė

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Puikai atrodanti mielinė pynė papuoš bet kurį velykinį stalą. Jolanta.M
Gaminimo eiga:
  1. Atidėkite 100 gr miltų iš bendro kiekio. Mieles ir cukrų ištirpinti šiltame piene, palaikyti apie 15 minučių, kol viršus suputos. Likusius miltus ir druską suberti į mielių tirpalą.

  2. Užminkyti tešlą, supilti aliejų ir dar truputį paminkyti. Tešla turi būti minkšta. Padalykite tešlą į tris dalis, į vieną įminkyti pomidorų pastą, į kitą atšildytus špinatus, jei reikia, sudėti tą 100 gr miltų. Išminkytą tešlą palikti 40 minučių pakilti. Iš pakilusios tešlos suformuoti tris volelius ir iš jų supinti kasą.

  3. Dėti į silikoninę kekso formą ir kepti iki 170 C įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių, ar iškepusui pynė patikrinti mediniu smeigtuku.

Receptą atsiuntė Jolanta.M
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų