Šventinė silkė su razinomis
AUTORIUS:
Danutė
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai silkė (filė)
2 galvos svogūnai
1 stiklinė razinos
1 žiupsnelis cinamonas
2 lašai sultys (citrinų)
3 valgomieji šaukštai aliejaus
1 žiupsnelis druska
1 žiupsnelis cukrus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Apvirti razinas. Nuvalyti svogūnus ir supjaustyti griežinėliais.
2.
Įkaitinti keptuvę su aliejumi, suberti svogūnus. Pakepinti iki gražiai pagels, suberti apvirtas razinas, įdėti cinamono, cukraus ir druskos pagal skonį, pagardinti citrinos sultimis, viską išmaišyti ir dar pora minučių pakepinti. Ataušinti paruoštą patalą silkei.
3.
Silkę supjaustyti gabaliukais ir išdėlioti lėkštėje. Paruoštą silkę apkloti paruoštu "patalu".
4.
Patiekti su kepinta balta duona.

Populiariausi receptai šią savaitę

Šventinė silkė su razinomis

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Apvirti razinas. Nuvalyti svogūnus ir supjaustyti griežinėliais.

  2. Įkaitinti keptuvę su aliejumi, suberti svogūnus. Pakepinti iki gražiai pagels, suberti apvirtas razinas, įdėti cinamono, cukraus ir druskos pagal skonį, pagardinti citrinos sultimis, viską išmaišyti ir dar pora minučių pakepinti. Ataušinti paruoštą patalą silkei.

  3. Silkę supjaustyti gabaliukais ir išdėlioti lėkštėje. Paruoštą silkę apkloti paruoštu "patalu".

  4. Patiekti su kepinta balta duona.

Receptą atsiuntė Danutė
Reklama:

Komentarai (4)


  • Virgina 2018-11-11 07:54

    Labai skanu


  • EMILIJA 2016-12-25 12:49

    LABAI SKANU!


Daugiau receptų