šiek tiek | druska |
šiek tiek | krapai (džiovinti) |
400 gramų | vištienos filė |
1 vienetas | brokoliai (nedidelė galva) |
200 mililitrų | grietinėlės, 35% |
0.3 stiklinės | vanduo |
šiek tiek | prieskoniai (vištienai) |
Patiekalas puikiai tinka prie ryžių ar bulvių košės. Jei norisi tirštesnio padažo, prieš supilant grietinėlę, galima į ją įmaišyti šaukštelį sijotų kaitintų miltų.
Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištiena ant druskos
- Višta ant alaus butelio
- Vištienos kepsniai su citrininiu padažu
- Saldžiarūgštė vištiena
- Vištiena su persikais ir kariu
- Vištienos kepsneliai su varškės sūriu
- Citrininė višta
- Vištienos kotletai su daržovėmis
- Troškintos vištų blauzdelės
- Vištienos kulšelės
- Vištiena su sojų daigais
- Pica su vištiena "Ką turėjom tą sudėjom"
- Traškūs vištos sparneliai
- Vištienos apkepėlė
- Skani vakarienė "Vištiena su bulvėmis"
- Vištienos filė su imbieru
- Kotletai pomidorų padaže
- Vištienos krūtinėlė su paprikos ir česnakiniu marinatu
- Kepta žąsis su obuoliais
- Kijevo kotletai
Švelni vištiena su brokoliais
- Paruošimo laikas:
- Druska
- Krapai, džiovinti
-
Vištienos filė,
400 gramų -
Brokoliai, nedidelė galva,
1 vienetas -
Grietinėlė, 35%,
200 mililitrų -
Vanduo,
1/3 stiklinės - Prieskoniai, vištienai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išverdame susmulkintą brokolį. Kol jis verda, supjaustome vištienos krūtinėlę arbatinio šaukštelio dydžio kubeliais. Pakepiname, kol pabals visi šonai, tuomet paskaniname pora žiupsnelių vištienos prieskonių, suberiame išvirtus brokolius ir įpilame 1/3 stiklinės vandens. Užvirus vandeniui, supilame grietinėlę ir įberiame žiupsnelį druskos. Grietinėlei užvirus, leidžiame apie 5 minutes pasitroškinti ant lėtos ugnies. Prieš pat baigiant troškintis, paskaniname džiovintais krapais (arba kitokiomis mėgstamomis prieskoninėmis žolelėmis).
Patiekalas puikiai tinka prie ryžių ar bulvių košės. Jei norisi tirštesnio padažo, prieš supilant grietinėlę, galima į ją įmaišyti šaukštelį sijotų kaitintų miltų.
Skanaus :)