šiek tiek | prieskoniai (padažui) |
šiek tiek | bazilikas (padažui) |
1 sauja | duona (skrudinta, balta) |
1 vienetas | pekino kopūstai (nedidelis) |
6 valgomieji šaukštai | majonezas (padažui) |
1 vienetas | paprika |
1 vienetas | svogūnai (mėlynieji) |
80 gramų | sūris („Brinza“) |
1 vienetas | pomidorai |
1 vienetas | vištienos filė (kepta) |
1 arbatinis šaukštelis | aliejaus (padažui) |
šiek tiek | vanduo (padažui) |
2. Pusę paprikos, pomidorą supjaustyti mažais kubeliais.
3. Svogūną supjaustyti nedideliais šiaudeliais.
4. Sūrį supjaustyti labai plonai kvadratėliais.
5. Vištienos krūtinėlę supjaustyti pailgais gabalėliais.
6. Iškloti lėkštes pekino kopūstu, ant jo dėti padažą (ingredientus padažui sumaišyti).
7. Ant padažu patepto kopūsto dėti pomidorus ir paprikas, uždėti sūrio ir skrebučių.
8. Vėl tepti padažo.
9. Barstyti svogūną.
10. Uždėti vištieną ir ant jos dar užtepti padažo.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Ryžių su slyvomis mišrainė
- Kumpio salotos su ananasais
- Salotos su mėsa
- Mišrainė "Mirgu-marga"
- Apsnigtos salotos su silke, sūriu, daržovėmis ir razinomis
- Tuno salotos
- Daržovių mišrainė
- Gardžiosios bulvių salotos
- Salotos su brokoliais, pomidorais ir kiaušiniais
- Pomidorų ir dešrelių salotos
- Skaniosios baklažanų ir pomidorų salotos
- Burokėlių salotos su džiovintomis slyvomis
- Virtų pupų mišrainė
- Grilyje keptos salotos su mėsa
- Salotos „Vištiena su kompanija“
- Rudenio salotos su silke
- Žiedinių kopūstų salotos
- Grybų salotos
- Ryžių salotos su žuvimi
- Traškios salotos
„Sužadėtinių“ salotos
- Paruošimo laikas:
- Prieskoniai, padažui
- Bazilikas, padažui
-
Duona, skrudinta, balta,
1 sauja -
Pekino kopūstai, nedidelis,
1 vienetas -
Majonezas, padažui,
6 valgomieji šaukštai -
Paprika,
1 vienetas -
Svogūnai, mėlynieji,
1 vienetas -
Sūris, „Brinza“,
80 gramų -
Pomidorai,
1 vienetas -
Vištienos filė, kepta,
1 vienetas -
Aliejus, padažui,
1 arbatinis šaukštelis - Vanduo, padažui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
1. Pekino kopūstą suplėšyti nedideliais lapeliais.
2. Pusę paprikos, pomidorą supjaustyti mažais kubeliais.
3. Svogūną supjaustyti nedideliais šiaudeliais.
4. Sūrį supjaustyti labai plonai kvadratėliais.
5. Vištienos krūtinėlę supjaustyti pailgais gabalėliais.
6. Iškloti lėkštes pekino kopūstu, ant jo dėti padažą (ingredientus padažui sumaišyti).
7. Ant padažu patepto kopūsto dėti pomidorus ir paprikas, uždėti sūrio ir skrebučių.
8. Vėl tepti padažo.
9. Barstyti svogūną.
10. Uždėti vištieną ir ant jos dar užtepti padažo.
Skanaus!