Šutintas upėtakis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | salierai |
3 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | petražolės |
1 kilogramas | upėtakis |
1 vienetas | morkos |
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas (tirpintas) |
1 stiklinė | raudonieji serbentai (sultys) |
1 stiklinė | džiūvėsėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Prieskoninės daržovės su sultimis paverdamos 5—10 min. Sudedamas supjaustytas upėtakis ir uždengtame inde ant mažos ugnies šutinamas. Tiekiamas pašildytame pusdubenyje, apipiltas sviestu. Padažinėje tiekiama džiūvėsėlių padažo (pakepinti džiūvesėliai svieste, šiek tiek pasūdyti). Prie šios žuvies tinka keptos ar virtos bulvės, pupelės.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žuvies kotletai
- Lašiša su krapų ir petražolių padažu
- Tuno blyneliai
- Jūros lydeka su kuskusu
- Folijoje keptas karpis
- Menkės apkepas su grybais
- Žuvies ir daržovių apkepas
- Žuvies kukuliukai
- Farširuota lydeka kepta orkaitėje
- Žuvis su persikais
- Silkė su svogūniukais
- Menkės kotletukai
- Farširuota lydeka
- Lašišos vėrinukai
- Žuvis krakmolo apvalkale
- Troškintas karpis raudonajame padaže
- Žuvies ir krevečių šašlykai
- Žuvies maltiniai
- Lašišų arba upėtakių filė kepsnys su duonos plutele
- Silkė su morkomis
Šutintas upėtakis
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Salierai,
1 vienetas -
Svogūnai,
3 vienetai -
Petražolės,
1 vienetas -
Upėtakis,
1 kilogramas -
Morkos,
1 vienetas -
Sviestas, tirpintas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Raudonieji serbentai, sultys,
1 stiklinė -
Džiūvėsėliai,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Prieskoninės daržovės su sultimis paverdamos 5—10 min. Sudedamas supjaustytas upėtakis ir uždengtame inde ant mažos ugnies šutinamas. Tiekiamas pašildytame pusdubenyje, apipiltas sviestu. Padažinėje tiekiama džiūvėsėlių padažo (pakepinti džiūvesėliai svieste, šiek tiek pasūdyti). Prie šios žuvies tinka keptos ar virtos bulvės, pupelės.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Bajoras
2008-11-22 14:22
Neskanu.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...