Išvalytas karšis supjaustomas, apšlakstomas citrinos sultimis, pabarstomas druska su maltais prieskoniais ir šutinamas puode su prieskoninėmis daržovėmis truputyje vandens. Baigiant šutinti supilama grietinė, Sviestas.
Karšis tiekiamas tame pačiame skystyje, kuriame šuto. Prie jo tinka virtos pupelės, makaronai, žiediniai kopūstai ir šviežių daržovių salotos.
Šutintas karšis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
0.5 vieneto | citrinos |
1 valgomasis šaukštas | sviestas (tirpintas) |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | petražolės (šakelė) |
1 kilogramas | karšis |
3 vienetai | juodieji pipirai |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
0.5 stiklinės | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pievagrybiai su žiedinias kopūstais
- Troškinti svogūnai su riebalais
- Troškinti salierai
- Rudeniška daržovių užkepėlė - La troškinys
- Ryžių troškinys su cukinijomis ir voveraitėmis
- Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
- Pievagrybiai kepti su česnaku
- Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
- Vegetariškas troškinukas
- Višta, troškinta su česnaku
- Troškinti rauginti kopūstai su grybais
- Troškinys su soja (mėsa)
- Troškinti pievagrybiai
- Troškinti topinambai
- Midijų troškinys su daržovėmis
- Šutintos morkos
- Troškinti kopūstai su morkomis
- Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
- Spageti su alyvuogėmis
- Cukinijų ir obuolių uogienė
Šutintas karšis
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Citrinos,
0.5 vieneto -
Sviestas, tirpintas,
1 valgomasis šaukštas -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Petražolės, šakelė,
1 vienetas -
Karšis,
1 kilogramas -
Juodieji pipirai,
3 vienetai -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai -
Grietinė,
0.5 stiklinės - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytas karšis supjaustomas, apšlakstomas citrinos sultimis, pabarstomas druska su maltais prieskoniais ir šutinamas puode su prieskoninėmis daržovėmis truputyje vandens. Baigiant šutinti supilama grietinė, Sviestas.
Karšis tiekiamas tame pačiame skystyje, kuriame šuto. Prie jo tinka virtos pupelės, makaronai, žiediniai kopūstai ir šviežių daržovių salotos.
Reklama:
Komentarai (7)
-
lauku gele
2010-12-30 08:01
Labai, labai skanu. Siulau isbandyti, tiems, kas megsta zuvies patiekalus. :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...