Šutinta lydeka krienų padaže
INGREDIENTAI:
6 vienetai | juodieji pipirai |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
1 kilogramas | jūros lydeka |
1 vienetas | petražolės |
1 stiklinė | krienai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvalyta lydeka supjaustoma, pasūdoma, sudedama viena eile į puodą, užpilama karštu prieskoninių daržovių ir prieskonių sultiniu (jis turi apsemti trečdalį žuvies) ir šutinama. Vėliau sudedama į pusdubenį ir užpilama krienų padažu. Tinka su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Brokoliai tešloje
- Užkandiniai spirgučiai prie alaus
- Šventinė kiaušinių užkandėlė
- Varškės užtepėlė su pomidorais ir žalumynais
- Vabaliukai
- Sumuštinukai
- Krepšeliai su avokadais ir ikrais
- Sluoksniuotos tešlos suktinukai/bandelės "Gardumėlis"
- Mažos sūrio picos
- Ikrų užkandėlė
- Užkandis iš virtų kiaušinių "Musmirės"
- Vytinta išpjova
- Svogūnai prie alaus
- Sumuštiniai su sūriu
- Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu
- Lavašo suktinukai
- Sūrainiai "Sūrskiai"
- Skani užkandėlė su kepenine dešra
- Kibinai
- Sumuštiniai su kiaušiniu
Šutinta lydeka krienų padaže
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Juodieji pipirai,
6 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Jūros lydeka,
1 kilogramas -
Petražolės,
1 vienetas -
Krienai,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalyta lydeka supjaustoma, pasūdoma, sudedama viena eile į puodą, užpilama karštu prieskoninių daržovių ir prieskonių sultiniu (jis turi apsemti trečdalį žuvies) ir šutinama. Vėliau sudedama į pusdubenį ir užpilama krienų padažu. Tinka su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...