Šutinta lydeka krienų padaže
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
6 vienetai juodieji pipirai
1 vienetas svogūnai
1 vienetas lauro lapų (lapelis)
1 kilogramas jūros lydeka
1 vienetas petražolės
1 stiklinė krienai
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvalyta lydeka supjaustoma, pasūdoma, sudedama viena eile į puodą, užpilama karštu prieskoninių daržovių ir prieskonių sultiniu (jis turi apsemti trečdalį žuvies) ir šutinama. Vėliau sudedama į pusdubenį ir užpilama krienų padažu. Tinka su virtomis bulvėmis.

Populiariausi receptai šią savaitę

Šutinta lydeka krienų padaže

Komentarai: 6
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Išvalyta lydeka supjaustoma, pasūdoma, sudedama viena eile į puodą, užpilama karštu prieskoninių daržovių ir prieskonių sultiniu (jis turi apsemti trečdalį žuvies) ir šutinama. Vėliau sudedama į pusdubenį ir užpilama krienų padažu. Tinka su virtomis bulvėmis.

Reklama:

Komentarai (6)


Daugiau receptų