Sušildanti daržovių sriuba
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 litras | sultinys |
300 gramų | kopūstai |
4 vienetai | bulvių |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | poras |
1 vienetas | svogūnai |
0.5 vieneto | salierų šaknų |
1 arbatinis šaukštelis | sviestas |
1 arbatinis šaukštelis | grietinė |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | provanso žolelės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Morką ir salierą supjaustyti nedideliais gabaliukais. Bulves supjaustyti dvigubai didesniais gabaliukais negu morką ir salierą. Svogūną supjaustyti smulkiai. Porą supjaustyti griežinėliais. Kopūstą supjaustyti šiaudeliais.
2.
Morkas, porą, svogūną ir salierą suberti į keptuvę ir svieste apkepti.
3.
Į puodą supikti po litrą sultinio ir vandens. Sudėti apkeptas daržoves, bulves, kopūstus, įberti druskos, prieskonių. Virti, kol suminkštės daržovės. Patiekti su grietine. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pieniška briuselinių kopūstų sriuba
- Daržovių sriuba su kumpiu
- Perlinių kruopų košė
- Apelsinų sriuba
- Kopūstų sriuba u vištienos sparneliais
- Vištienos sultinys
- Rūgštynių sriuba su kalmarais
- Paprasta daržovių sriuba
- Ryžių sriuba vakarui
- Bulvienė su grybais ir riešutais
- Baltarusiška grybų sriuba
- Tiršta daržovių sriuba
- Baravykų sriuba su cukinija
- Soti ir greita sriuba
- Firminė Žavintos žuvienė
- Sariel – rauginti kopūstai su žirniais
- Sūrio sriuba
- Sojų sriuba
- Soti sriuba
- Bulvių ir mėsos sriuba
Sušildanti daržovių sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Sultinys,
1 litras -
Kopūstai,
300 gramų -
Bulvės,
4 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Poras,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Salierų šaknys,
0.5 vieneto -
Sviestas,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinė,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Provanso žolelės,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Milda
Gaminimo eiga:
Morką ir salierą supjaustyti nedideliais gabaliukais. Bulves supjaustyti dvigubai didesniais gabaliukais negu morką ir salierą. Svogūną supjaustyti smulkiai. Porą supjaustyti griežinėliais. Kopūstą supjaustyti šiaudeliais.
Morkas, porą, svogūną ir salierą suberti į keptuvę ir svieste apkepti.
Į puodą supikti po litrą sultinio ir vandens. Sudėti apkeptas daržoves, bulves, kopūstus, įberti druskos, prieskonių. Virti, kol suminkštės daržovės. Patiekti su grietine. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...