Sūrių užkandelė
AUTORIUS:
Kristina
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
200 gramų varškės sūris (keptyas)
200 gramų sūris (fermentinis)
50 gramų sūris (kietas (pvz. Džiugas))
5 skiltelės česnakas
1 sauja krapai
100 gramų majonezas
50 gramų ikrai (raudoni)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Varškės sūrį supjaustyti riekėlemis. Fermentinį sūrį stambiai sutarkuoti. Džiugo sūrį smulkiai sulaužyti.
2.
Česnakus labai smulkiai supjaustyti. Krapus smulkiai sukapoti.
3.
Visus ingridientus (išskyrus keptą sūrį) sumaišyti su majonezu.
4.
Ant varškės sūrio gabalėlį dėti salotas ant viršaus šaukštelį ikrų. Tikrai gaunasi labai skanus, įspūdingas ir netikėtas skonis.

Populiariausi receptai šią savaitę

Sūrių užkandelė

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Varškės sūrį supjaustyti riekėlemis. Fermentinį sūrį stambiai sutarkuoti. Džiugo sūrį smulkiai sulaužyti.

  2. Česnakus labai smulkiai supjaustyti. Krapus smulkiai sukapoti.

  3. Visus ingridientus (išskyrus keptą sūrį) sumaišyti su majonezu.

  4. Ant varškės sūrio gabalėlį dėti salotas ant viršaus šaukštelį ikrų. Tikrai gaunasi labai skanus, įspūdingas ir netikėtas skonis.

Receptą atsiuntė Kristina
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų