2 | kiaušiniai |
200 | sūris (fermentinis) |
3 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai (sausi ir labai smulkūs) |
4 valgomieji šaukštai | augalinio aliejaus |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vėdarai su cukinijomis
- „Milžinų bulvės“
- Bulvės įdarytos daržovėmis
- Bulvių armonikos
- Irinos bulvių iešmeliai
- Dešros tarta
- Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
- Bulvių kroketai
- Čekiški bulviniai blynai
- Mėsos - bulvių apkepas
- Bulvinės bandelės
- Skanu ir greita
- Bulvių, įdarytų mėsa, troškinys
- Bulvių pica
- Troškinys čenachinėse
- Bulviniai zrazai su jautiena
- Bulviniai krabų blyneliai
- Bulvių vyniotinis
- Pikantiškos bulvės
- Bulvinė pica
Sūrio kroketai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaušiniai,
2 -
Sūris, fermentinis,
200 -
Džiūvėsėliai, sausi ir labai smulkūs,
3 valgomieji šaukštai -
Augalinis aliejus,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Suplakite kiaušinio baltymus. Sutarkuokite sūrį ir užpilkite plaktais kiaušinių baltymais. Iš gautos masės padarykite nedidelius kamuoliukus ir užšaldykite.
Kiaušinio trynį lengvai išplakti šakute.
Šaldytus kroketus apvolioti džiūvėsėliuose, tada volioti plaktame trynyje ir vėl džiūvėsėliuose. Kepti 1 - 2 minutes.
Patiekti su grietine ir šparaginėmis pupelėmis.
Komentarai (7)
-
Jurgai
2014-06-17 23:20
Manau riebalai buvo nepakankamai įkaitę ir per daug kroketų buvo sumesta virimui, todėl taip ir nutiko.
-
Jurga
2014-02-26 18:06
Nežinau kodėl, bet viskas kepant neteko formos ir sulipo į vieną sūrio masę...
-
Inga
2014-02-20 23:02
Skanu