Populiariausi receptai šią savaitę

Sūrio kroketai

Komentarai: 29
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Į ištirpintą sviestą įberiame kvietinius miltus, įpilame pieną ir išmaišome, gausime tirštą baltą padažą. Į padažą įmušame kiaušinių trynius ir sudedame tarkuotą sūrį. Iš gautos masės formuojame apvalius kroketus, apvoliojame juos džiūvėsėliuose. Rutulėlius metame į puodą arba fritiūrinę su įkaitintu aliejumi. Verdame kol gražiai apskrus.

Valgome su česnakiniu padažu (3 šaukštai majonezo, 1 šaukštelis pomidorų padažo, 2 sutrintos skiltelės česnako, šiek tiek pipirų ir baziliko).

Reklama:

Komentarai (29)


  • pabandziusi 2010-11-11 22:00

    siaip skanus dalykelis, tik man gavosi labai skystas vidus. manau reikia ne tik pav irsiu bet grinai i visa tesla deti dziuveseliu. Be to, kepant keptuvėje, pradėjo jie tirpi ir dingo grazi forma..


  • RUTA 2010-10-10 15:00

    LINA... :super: saunuole,kad patikslini,nes ne visi tokie "patyre" kaip recepto autore.kai kurie taip paraso receptus,jog kiti butu 100kartu ji gamine ir viskas butu savaime aisku...nors begamindamas tik ir supranti kur kokios klaidos :-)


  • (anonimas) 2010-09-28 12:41

    O dar sako, kad kulinarija, labai puiki mankšta smegenims :stop: :nezinau: Siaubas, negi neaišku, kad padažas iš sviesto, pieno ir kiaušinių nepakaitinus nesigauna? %-) :-D :bravo:


  • Greta 2010-09-26 19:10

    Dariau taciau man nepavyko, kai paragavau man atrode kad reikia druskos nors cia atrodo kad neparasyta, bet kai idejau viska sugadinua :-(


  • Indrute 2010-09-21 23:54

    pamaciusi foto siio patiekaliuko labai aapsidziaugiau tikrai skaniai atrodo ir ingridiantai pagal mano skoni :bravo: bet, paskaiciusi komentarus labai nusivyliau nes kiek zmoniu tiek nuomoniu ir neismanau kaip reikia savaip padaryti tokius kroketus :-( gal galite kas bandete ir tikslei zinote kad pavyks ir kitiems ideti receptuka su tinkamom normom ir kaip ka daryti :soku:


  • gustux 2010-07-22 17:52

    atrodo puikiai :-) reikes pabandyt pasigamint ;-)


  • daiva 2010-07-12 19:11

    PIENO TAI JAU ZIAURIAI PER DAUG,GAYTUSI KIBIRAS KROKETU %-) %-) %-) RECEPTAS DIDELIS SSSSSS NESAMONE


  • anni 2010-06-08 21:50

    man gavosi kazkokia nesamone, pieno vos stikline pyliau nes jau 700 ml tai butu gavesis skystymas bet seip artaip gavosi tai teko miltu pylt (ir nemazai net ir tik su viena stikline pieno, viso kito buvo buvo kiek reikia) tai kai iskepiau tie miltai visa skony surio numuse gavosi paprasti kepti miltu rutuliukai. :nezinau:


  • lina 2010-03-08 22:27

    manyciau recepto autore pamirso parasyti kad ta miltu padaza reikia pavirti. istirpius sviesta ant silpnos ugnies berti miltus nuolat maisant, tada palaipsniui pilti piena irgi maisant, sutirsteja padazas, nukaisti ir, mano galva, ji reikia atvesinti pries dedant suri kad jis neissilydytu kad budu sausesne mase formavimui.


  • nevermi 2009-12-31 16:52

    rimtai jau. isštirpinti sviestą ir išmaišyti su miltais ir pienu. Nu jo...... jeigu nori gauti blynams tešlą. Kas per proto bokštas įrašė šitą receptą ir nesugebėjo paaiškinti, kad išsivirti tą padažą reikia o nei šiaip sau sumaišyti :bomba:


Daugiau receptų