100 gramų | vynuogės |
120 gramų | pistacijos |
100 gramų | varškė |
100 gramų | pelėsinis sūris |
Varškę sutrinkite su pelėsiniu sūriu: pelėsinį sūrį smulkiai supjaustykite ir su šakute pertrinkite kartu su varške.
Kiekvieną vynuogę apvoliokite sūrio mase. Tarp rankų pavoliokite, kad sūrio masė gerai apliptų vynuoges.
Kiekvieną sūrio kamuoliuką pavoliokite smulkintuose pistacijų riešutuose.
Prieš patiekiant, sūrio kamuoliukus palaikykite šaltai. Užtenka palaikyti šaldytuve 1-2 valandas.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sumuštiniai su krevetėmis
- Meilės pica su Spelta
- Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
- Vegetariškas sumuštinis
- Skrebučiai
- Čeburėkai
- Sūrio ir mėsos miksas
- Lenkiškai virti vėžiai
- Įdaryti kiaušiniai "Musmirės"
- Krepšeliai su grūdėta varške ir persikais
- Vištiena drebučiuose
- Įdarytos pievagrybių kepurėlės
- Marinuoti rausvieji svogūnai
- Virtos sraigės su kevalu
- Bulvės „Akordeonas“
- Užkandukai
- Šventinė kiaušinių užkandėlė
- Klasikinis kiaulienos šašlykas
- Bulvytės fri
- Užkandėlė “Suktinukai” su majonezu
Sūrio kamuoliukai
-
Vynuogės,
100 gramų -
Pistacijos,
120 gramų -
Varškė,
100 gramų -
Pelėsinis sūris,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vynuoges gerai nuplaukite, nuskabykite nuo kekių. Kiekvieną vynuogę įpjaukite ir išimkite sėklas.
Varškę sutrinkite su pelėsiniu sūriu: pelėsinį sūrį smulkiai supjaustykite ir su šakute pertrinkite kartu su varške.
Kiekvieną vynuogę apvoliokite sūrio mase. Tarp rankų pavoliokite, kad sūrio masė gerai apliptų vynuoges.
Kiekvieną sūrio kamuoliuką pavoliokite smulkintuose pistacijų riešutuose.
Prieš patiekiant, sūrio kamuoliukus palaikykite šaltai. Užtenka palaikyti šaldytuve 1-2 valandas.
Skanaus!