400 gramų | cukinija |
2 vienetai | paprika |
100 gramų | želės cukrus „multi“ |
100 gramų | sūris (Filadelfija) |
7 vienetai | pomidorai |
2 skiltelės | česnakas |
500 gramų | kiaulienos faršas |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | bulvių |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Tiek feta, tiek Filadelfijos sūrį supjausyti nedideliais kubeliais.
Formuoti iš faršo kamuoliukus su įdaru. Į kamuoliukų vidų įdedame 1 gabalėlį feta sūrio ir 1 gabalėlį Filadelfijos sūrio.
Suformuojame kamuoliukų tiek, kiek turime mėsos ir sūrio.
Kamuoliukus troškinti padaže.
Padažas: sutrinti pomidorai be odelių, cukinija, česnakas ir paprika. Visas daržoves sutrinti ir pakaitinti keptuvėje.
Įpilti šiek tiek aliejaus ir vandens (2 šauktai aliejaus ir 250 ml vandens).
Padaže kamuoliukus virti apie 25 minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šveicariška veršiena
- Šašlykai, marinuoti kefyre
- Uzbekiškas šašlykas
- Šašlykai pomidorų pastos marinate
- Šašlykas pomidorų padažo marinate
- Itališka veršienos filė
- Arvydo kiaulienos delikatesas
- Dešrelės su įdaru
- Kotletai
- Veršienos šašlykas
- Šoninės ir svogūnų pyragas
- Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
- Indiškai kepta kiauliena
- Veršienos kumpis su obuoliais
- Kepta jautiena
- Paprastieji šašlykai
- Troškinta jautiena su bruknėmis
- Kepta jautiena su kriaušėmis
- Žiediniai kopūstai su kumpiu
- Šašlykai marinuoti kefyre
Sūrio kamuoliukai
- Paruošimo laikas:
-
Cukinija,
400 gramų -
Paprika,
2 vienetai -
Želės cukrus „Multi“,
100 gramų -
Sūris, Filadelfija,
100 gramų -
Pomidorai,
7 vienetai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Kiaulienos faršas,
500 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Bulvės,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaulienos faršą išminkyti su kiaušiniu, susmulkintais svogūnais, sutarkuota bulve, druska ir pipirais.
Tiek feta, tiek Filadelfijos sūrį supjausyti nedideliais kubeliais.
Formuoti iš faršo kamuoliukus su įdaru. Į kamuoliukų vidų įdedame 1 gabalėlį feta sūrio ir 1 gabalėlį Filadelfijos sūrio.
Suformuojame kamuoliukų tiek, kiek turime mėsos ir sūrio.
Kamuoliukus troškinti padaže.
Padažas: sutrinti pomidorai be odelių, cukinija, česnakas ir paprika. Visas daržoves sutrinti ir pakaitinti keptuvėje.
Įpilti šiek tiek aliejaus ir vandens (2 šauktai aliejaus ir 250 ml vandens).
Padaže kamuoliukus virti apie 25 minutes.