Sūrio ir svogūnų pyragas
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
125 gramai | sviestas (tirpintas) |
200 mililitrų | majonezas |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
400 gramų | kvietiniai miltai |
6 vienetai | svogūnai (įdaryti) |
300 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | sezamas (sėklos, maltos) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Sviestą sumaišykite su majonezu ir kepimo milteliais, po truputį berkite miltus ir minkykite, kad išeitų vidutinio kietumo tešla. Ją klokite į riebalais išteptą kepimo formą, pirštais suspauskite kraštus.
2.
Svogūnus susmulkinkite, patroškinkite su aliejumi, kol nuskaidrės, pagardinkite druska, pipirais ir ataušinkite. Sūrį sutarkuokite rupia tarka ir sumaišykite su svogūnais.
3.
Įdarą krėskite ant tešlos, pabarstykite sezamų sėklomis ir pašaukite į karštą orkaitę. Kepkite 15 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šoninės ir svogūnų pyragas
- Gaivusis pyragas
- Šventnis varškės pyragas su vyšniomis
- Kopūstų tortas
- Kakavinis pyragaitis
- Nepaprasto skonio pyragas su kriaušėmis ir šokoladu
- Lukos obuolių pyragas
- Ypatingasis keksas
- Amerikietiškas pyragas
- Šokoladinis vyšnių pyragas
- Meduoliniai namukai
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
- Kepta eglutė
- Kakavinis pyragas su sutirštintu pienu ir vyšniomis
- Chocoflan – kakavinis pyragas su pudingu
- Karolio obuolių pyragas
- Varškės pyragas su bananų įdaru
- Obuolių „Šarlotė“
- Daniškas kalėdinis pyragas
- Morkų meduolis
Sūrio ir svogūnų pyragas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Sviestas, tirpintas,
125 gramai -
Majonezas,
200 mililitrų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Kvietiniai miltai,
400 gramų -
Svogūnai, įdaryti,
6 vienetai -
Sūris, fermentinis,
300 gramų - Sezamas, sėklos, maltos
- Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestą sumaišykite su majonezu ir kepimo milteliais, po truputį berkite miltus ir minkykite, kad išeitų vidutinio kietumo tešla. Ją klokite į riebalais išteptą kepimo formą, pirštais suspauskite kraštus.
Svogūnus susmulkinkite, patroškinkite su aliejumi, kol nuskaidrės, pagardinkite druska, pipirais ir ataušinkite. Sūrį sutarkuokite rupia tarka ir sumaišykite su svogūnais.
Įdarą krėskite ant tešlos, pabarstykite sezamų sėklomis ir pašaukite į karštą orkaitę. Kepkite 15 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...