450 gramų | makaronai |
230 gramų | sūris (fermentinis) |
3 vienetai | kiaušiniai |
50 mililitrų | pienas |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Alaus kokteilis
- Viskio kokteilis
- Airiška kava
- Kokteilis „Hot Whisky“
- Pyragėliai su vištienos įdaru
- Morkos su pievagrybiais
- Makaronų saulytė
- Penne makaronai su mėsos padažu
- Garfildo lazanija
- Lazanija su jautiena
- Makaronų apkepas su kalakutiena
- Lazanija su vištiena
- Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
- Faršu kimšti makaronai
- Naminiai "Pappardelle" makaronai su grybais kumpiu, raudonąją cikorija, špinatais ir grietinėle
- Spageti Carbonara
- Rudeniško aromato pilnagrūdžiai penne makaronai
- Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
- Spagečiai a‘la Carbonara
- Kreminiai spagečiai su špinatais
Sūrio ir makaronų apkepas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Makaronai,
450 gramų -
Sūris, fermentinis,
230 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Pienas,
50 mililitrų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Makaronai išverdami, nusunkiami ir sumaišomi su tirpintu sviestu. 2 kiaušinių tryniai išsukami su druska, įpilama pieno, suberiamas tarkuotas sūris ir sumaišoma su makaronais. Paskui lengvai įmaišomi išplakti kiaušinių baltymai. Į išteptą riebalais ir džiūvėsėliais pabarstytą keptuvą sukrečiama makaronų masė. Ant viršaus supilamas likęs kiaušinis, išplaktas su pienu. Viršus apibarstomas džiūvėsėliais. Kepama orkaitėje apie 35 min.
Komentarai (12)
-
Jurga
2011-04-18 08:15
Nem...nem labai skanu ir lengwa paruosti
-
Agnete
2010-03-24 14:29
Visai nieko, bet gaila, kad pati nevalgiau, nes pamacius atsoko fantazija ant joo %-)
Na, bet nieko.
-
(anonimas)
2010-03-23 18:22
[:-) visai niek0... :super:
-
niekas
2010-03-08 20:17
:super2: :ok: skanu
-
be
2009-11-01 12:34
:bloga:
-
be
2009-11-01 12:33
:bloga:
-
(anonimas)
2009-01-31 17:58
:taip: :mmm:
-
(anonimas)
2009-01-17 17:02
%-)