Sumuštiniai su rūkytu šamu, keptais pomidoriukais, razinomis ir kedro riešutais
AUTORIUS:
Čiop Čiop,
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
šiek tiek duona (juoda)
šiek tiek varškės sūris (tepamas)
šiek tiek grietinė
šiek tiek prieskoninės žolelės (šviežios)
šiek tiek šamas (rūkytas)
šiek tiek pomidorai (vyšniniai)
šiek tiek česnakas (smulkintas)
šiek tiek raudonėliai (oreganas)
šiek tiek čiobreliai
šiek tiek alyvuogių aliejus
šiek tiek razinos
šiek tiek kedro riešutai
šiek tiek aliejus
šiek tiek svogūnai (raudoni)
šiek tiek petražolės (smulkintos)
šiek tiek dižono garstyčios
šiek tiek alyvuogių aliejus
šiek tiek balzaminis actas
šiek tiek batonas (arba čibatos, riekelės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
SUMUŠTINIAI SU RŪKYTU ŠAMU IR KEPTAIS VYŠNINIAIS POMIDORIUKAIS

Ant orkaitėje paskrudintos duonos užtepkite varškės tepamą sūrį, sumaišytą su grietine ir šviežiomis žolelėmis. Uždėkite rūkyto šamo gabaliukus ir vyšninių pomidoriukų puselės, keptas orkaitėje su smulkintu česnaku, raudonėliais, čiobreliais ir alyvuogių aliejumi.


SUMUŠTINIAI SU RŪKYTU ŠAMU, RAZINOMIS IR KEDRO RIEŠUTAIS

Pamirkytas vandenyje razinas sumaišykite su pakepintais ant sausos keptuvės kedro riešutais, aliejuje keptais raudonais svogūnais, rūkyto šamo filė ir smulkintomis petražolėmis. Pagardinkite druska, pipirais, alyvuogių aliejumi ir balzaminiu actu. Uždėkite ant orkaitėje paskrudintų batono riekelių.

Populiariausi receptai šią savaitę

Sumuštiniai su rūkytu šamu, keptais pomidoriukais, razinomis ir kedro riešutais

Komentarai: 1
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

SUMUŠTINIAI SU RŪKYTU ŠAMU IR KEPTAIS VYŠNINIAIS POMIDORIUKAIS

Ant orkaitėje paskrudintos duonos užtepkite varškės tepamą sūrį, sumaišytą su grietine ir šviežiomis žolelėmis. Uždėkite rūkyto šamo gabaliukus ir vyšninių pomidoriukų puselės, keptas orkaitėje su smulkintu česnaku, raudonėliais, čiobreliais ir alyvuogių aliejumi.


SUMUŠTINIAI SU RŪKYTU ŠAMU, RAZINOMIS IR KEDRO RIEŠUTAIS

Pamirkytas vandenyje razinas sumaišykite su pakepintais ant sausos keptuvės kedro riešutais, aliejuje keptais raudonais svogūnais, rūkyto šamo filė ir smulkintomis petražolėmis. Pagardinkite druska, pipirais, alyvuogių aliejumi ir balzaminiu actu. Uždėkite ant orkaitėje paskrudintų batono riekelių.

Receptą atsiuntė Čiop Čiop
Reklama:

Komentarai (1)


  • Rita 2013-11-25 00:25

    Žuvies vegetarai nevalgo.


Daugiau receptų